Πώς να χάσετε βάρος για νέα μαμά, χωρίς να χάσει χρόνο με το μωρό

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μετά μπορείτε να πάρετε πάνω από την κούραση της παράδοση ενός μωρού είναι να χάσουν το βάρος του μωρού και να πάρει πίσω στη μορφή. Αλλά πώς να βρείτε βάρους απώλεια χρόνου με ένα νέο μωρό; Αγοράκι δύσκολο; Λοιπόν, με λίγα κόλπα είναι απολύτως δυνατό. μικρή δέσμη χαράς σας έχει φθάσει τελικά μετά από μια μακρά αναμονή και είστε κολλημένοι τη φροντίδα των Munchkin σας.

Είστε στερηθεί τον ύπνο, μόλις βρω χρόνο για να κάνει ντους ή να φάει ένα αξιοπρεπές γεύμα και πάντα αγωνίζεται να συμβαδίσει με τις δουλειές του. Μέσα σε όλα αυτά, είστε ανησυχούν για την απώλεια αυτή του βάρους του μωρού. Ακούγεται σαν ένα σκληρό μπισκότο, σωστά; δεν χάνουν το κεφάλι σας με ανησυχία και ρίξτε μια ματιά στο πώς μπορείτε να μετατρέψετε γρήγορα σε μια καυτή νόστιμη μούμια.

6 Αποτελεσματική Συμβουλές για να βρείτε απώλεια βάρους Ώρα για μια νέα μαμά

1. αφύπνισης για να ταιριάζει Πρωινά

Ξεκινήστε τη μέρα σας με μια περίοδο άσκησης. Ξυπνήστε πριν ο σύζυγος ή το μωρό σας. Αυτό θα σας δώσει αρκετό χρόνο για να λειτουργήσει σε συνθήκες ειρήνης. μην χρονοτριβεί καθεστώς φυσική σας κατάσταση ή να το βάλετε μακριά για αργότερα. Με τρελή ρουτίνα σας, ίσως να μην πάρει γύρω από την εργασία αργότερα μέσα στην ημέρα.

2. Stick σε ένα σχέδιο

Παρά το πολυάσχολο πρόγραμμά σας, πόσο συχνά έχετε χάσει ένα ραντεβού γιατρούς; Ας μαντέψει. Ποτέ. Έτσι, ακολουθήστε την παρακάτω μεθοδολογία για συνεδρίες προπόνηση σας επίσης. Σημειώστε μια υποδοχή στην καθημερινή αρμόδιος για το σχεδιασμό σας για τις συνεδρίες και να επιμείνουμε σε αυτό επιμελώς. Πάρτε το σύντροφό σας να αναλάβει τη φροντίδα του το μικρό, ενώ μπορείτε να κάψετε τις θερμίδες.

3. Πάρτε Επαγγελματική Βοήθεια

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βρείτε βάρους απώλεια χρόνου με ένα νεογέννητο είναι να προγραμματίσει έξω ρουτίνα workout σας εκ των προτέρων. Πηγαίνοντας στο γυμναστήριο και στη συνέχεια σχεδιάζει η ρουτίνα απόβλητα πολύ χρόνο – ένα πράγμα που δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να χάσετε. Πάρτε τη βοήθεια ενός εμπειρογνώμονα γυμναστήριο για να κιμωλία έξω τον πιο αποτελεσματικό σχέδιο προπόνηση για σας.

4. Εργασία Από το ντύσιμό σας

Ξοδεύετε πολύ χρόνο να σκεφτόμαστε τι να φορούν στολή σε συνεδρία προπόνηση σας; Λοιπόν, πώς για την επιλογή του στολή όταν έχετε κάποιο ελεύθερο χρόνο στο χέρι ή πριν πάτε για ύπνο; Αυτό θα σήμαινε ότι θα μπορούσατε να ξυπνήσετε και γρήγορα να γλιστρήσει μέσα στο ρούχο χωρίς σύγχυση και να ξεκινήσετε την άσκηση χωρίς να χάνουμε χρόνο.

5. Πάρτε το μωρό Μαζί

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε κανέναν να babysit το μικρό σας, χωρίς ιδρώτα. Τοποθετήστε το μωρό σας σε ένα καροτσάκι και να τον εμπρός για συνεδρία προπόνηση σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι το μωρό σας τρέφονται καλά και να καθαριστεί, έτσι ώστε να μπορεί να ασκήσει χωρίς περισπασμούς για κάποιο χρονικό διάστημα. Για να ξεκινήσετε, δοκιμάστε μαμά και το μωρό μας προπόνηση.

6. Άνεση Γυμναστήριο

Αφιερώστε μια γωνιά του σπιτιού σας για το σκοπό αυτό και να πάρετε κάποιες βασικές εξοπλισμό άσκησης, όπως ένα διάδρομο και ένα ποδήλατο γυμναστικής. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ασκηθείτε με το μωρό σας σε κοντινή απόσταση.

Εάν είστε σοβαροί για να χάσει βάρος, δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σας σταματήσει από το να πάρει πίσω σε εκείνες τις προγεννητικές ρούχα. Έτσι, τώρα που ξέρετε αυτά τα φανταστικά συμβουλές για την απώλεια βάρους για τους πολυάσχολους μητέρες, να προχωρήσουμε με συνεδρίες προπόνηση σας. Μείνετε υγιείς και όμορφες.