Πώς να το κάνουμε Sit up στο σπίτι σωστά

Sit up αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της εργασίας έξω και ο καλύτερος φίλος σας, όταν θέλετε επίπεδους κοιλιακούς. Εάν έχετε εργαστεί πάνω τους, αλλά αισθάνονται τα πράγματα είναι πολύ αργή, ίσως θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε έναν οδηγό που καθιστά πιο αποτελεσματική. Ο σωστός τρόπος για να το κάνετε Sit up θα μπορούσε να λείπει ο σύνδεσμός σας στην πρόκληση γυμναστήριο.

Sit up είναι μια μεγάλη προπόνηση για τους κοιλιακούς μυς. Theyre επίσης εξαιρετική για τους γοφούς. Να κάνει τα θρησκευτικά, συνδυάζοντάς τες με κρίσιμες στιγμές, ανελκυστήρες ποδιών και σανίδες, καθώς και η σωστή διατροφή μπορεί να σας πάρει μια επίπεδη στομάχι. Ταιριάξτε τη διαδικασία σας με τα παρακάτω βήματα για να διασφαλίσετε ότι θα είναι καλά στο δρόμο σας.

Πώς να το κάνουμε Sit up στο σπίτι ο σωστός τρόπος;

Βήμα 1

Ξαπλωνω. Αλλά ποτέ στο κρεβάτι. Ένα δάπεδο ή σκληρή επιφάνεια είναι η καλύτερη, καθώς παρέχει καλύτερη υποστήριξη. Χρησιμοποιήστε ένα χαλάκι γιόγκα ή μια μεγάλη πετσέτα για να το μαξιλάρι.

Βήμα 2

Στο επόμενο βήμα της sit-up ρουτίνα workout σας, βεβαιωθείτε ότι το λαιμό σας είναι τόσο απλό όσο μπορείτε να το κρατήσετε. Το κεφάλι σας πρέπει να χαλαρώσουν εντελώς. Τοποθετήστε τα χέρια σας κάτω από το κεφάλι και το λαιμό σας για να παραμείνουν σταθερά, αλλά δεν τα υποστηρίζει πλήρως. Εάν είστε αρχάριος, μπορείτε να βρείτε διασχίζοντας τα χέρια σας στο στήθος σας πιο εύκολη από ό, τι την τοποθέτησή τους κάτω από το κεφάλι σας. Όπως πυρήνα σας δυναμώνει και θα έχετε καλύτερα σε κάνει κοιλιακό Sit up , Μπορείτε σταδιακά να προχωρήσει.

Βήμα 3

Το τρίτο sit-up βήμα της άσκησης είναι να λυγίστε τα γόνατά σας σε γωνία 90 μοιρών, διατηρώντας τις μπάλες και τα τακούνια των ποδιών σας να ακουμπούν στο πάτωμα. μην αφήνετε τίποτα άγκυρα τα πόδια σας, καθώς θα πάρει το έργο που τους κοιλιακούς σας πρέπει να κάνετε. Η πλάτη σας δεν θα πρέπει να είναι τοξωτά, αλλά διατηρούν τη φυσική καμπύλη.

Βήμα 4

Σφίξτε τους κοιλιακούς μυς σας με βαθιά εκπνοή. Αυτό θα τραβήξει την κοιλιά σας στη σπονδυλική στήλη σας, επιτρέποντάς σας να εκτελέσει το σωστό τρόπο για να το κάνετε Sit up . Η εισπνοή κατά την εκτέλεση της άσκησης θα στέλεχος μόνο τους μύες της πλάτης. Στη συνέχεια, σηκώστε απαλά το κεφάλι σας, που ακολουθείται από τις ωμοπλάτες σας. Συνεχίστε μέχρι να είναι σε θέση 90 μοιρών ή όταν τους αγκώνες σας διασχίζουν τα γόνατά σας.

Βήμα 5

Τώρα που θέσατε τον κορμό σας, κρατήστε τη θέση για λίγα δευτερόλεπτα και ένταση κοιλιακούς σας. σιγά-σιγά την πλάτη σας στο πάτωμα, αλλά προσπαθήστε να μην αφήνετε τον εαυτό σας να πάει πίσω στη θέση ηρεμίας σας. Όταν έχετε μάθει το σωστό τρόπο για να το κάνετε Sit up , Μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο.

Βήμα 6

Συνεχίστε με τις απαιτούμενες επαναλήψεις για την ημέρα. Κρατήστε το κάτω μέρος της πλάτης σας και το κάτω μέρος των ποδιών σας επίπεδα στο πάτωμα παντού. Να είστε ενήμεροι για το πώς οι κοιλιακοί μύες σας αναθέτουσες για να βεβαιωθείτε ότι theyre να κάνει όλη τη δουλειά. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να γίνει ένα sit-up, και μπορείτε να ασκήσετε κάθε μέρα για να το τελειοποιήσει.

Αν έχετε ακολουθήσει ασκείται σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θεωρούν κάνει το μισό Sit up . Sit-up ασκήσεις για τις γυναίκες λειτουργούν καλύτερα όταν μπορείτε επίσης να μείνει ενυδατωμένο, τρώνε μια ισορροπημένη διατροφή και να μείνετε κίνητρα. Cheers σε επίπεδη κοιλιά.