Πώς να οδηγείτε με φυσικό τρόπο μακριά αρουραίους και το ποντίκι από το σπίτι

Αν βρεθείτε σε αρουραίους και ποντίκια στο σπίτι σας, ξέρετε ότι θα είναι σε κατάσταση πανικού. Αν τους δείτε, τότε είναι ένα πρόβλημα, και αν δεν το κάνετε, τότε είναι ένα μεγαλύτερο πρόβλημα – ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να κρύβεται στο σπίτι σας. Οι αρουραίοι και τα ποντίκια προσβολή μπορεί να κάνει τη ζωή σας άθλια. Επιπλέον, αυτά τα πλάσματα φέρουν επίσης κίνδυνο των λοιμωδών νοσημάτων. Δεν το θέλουμε αυτό, έτσι δεν είναι; Έτσι, είναι καλύτερο να δοκιμάσετε κάτι σύντομα για να απαλλαγούμε από αυτά τα παράσιτα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απαλλαγούμε από αυτά τα παράσιτα από το σπίτι σας, αλλά υπάρχουν κάποιες θεραπείες, επίσης, ότι μπορείτε να δοκιμάσετε – απλή και αποτελεσματική.

Αρχική διορθωτικά μέτρα για να απαλλαγείτε από αρουραίους και ποντίκια

Η παρουσία των αρουραίων και των ποντικών μπορεί να γίνει κατανοητό από διάφορα σημεία. Συχνά αφήνουν πολλά περιττώματα στο σπίτι. Μπορούν ακόμη και να μασάτε μακριά σε κουτιά και τα ρούχα σας, ή οποιαδήποτε φαγώσιμα αν μείνει ανοικτό. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να εντοπιστούν αυτά τα παράσιτα και τους οδηγούν έξω. Διαβάστε παρακάτω για να ακολουθήσετε αυτές τις λίγες θεραπείες που θα σας διδάξει πώς να απαλλαγούμε από τα ποντίκια με φυσικό τρόπο.

1. Peppermint Oil

Οι αρουραίοι αντιπαθούν τη μυρωδιά του ελαίου μέντας. Θεωρούμε ότι η μυρωδιά της μέντας δροσερά, αλλά οι αρουραίοι δεν – έτσι χρησιμοποιείτε έλαιο μέντας για να τους οδηγούν μακριά από το σπίτι σας. Τοποθετήστε μέντα πετρέλαιο βουτηγμένα βαμβάκι μπροστά από πολλά μικρά ανοίγματα στο σπίτι σας για να κρατήσει αρουραίους στο κόλπο.

2. Γύψος του Παρισιού και κακάο σε σκόνη

Γύψος του Παρισιού και κακάο σε σκόνη λειτουργεί επίσης για να σκοτώσουν αρουραίους και ποντίκια. Αναμειγνύουμε 1 κουταλιά της σούπας σκόνη κακάο με γύψο των Παρισίων και πασπαλίζουμε το γύρω από το πρότυπο μονοπάτι για τους αρουραίους και ποντίκια. Όπως σκόνη κακάο προσελκύει αυτών των παρασίτων, τείνουν να τρώνε αυτό το μίγμα και σύντομα αισθάνονται αφυδατωμένο και ασφυξία. Για να σώσουν τους εαυτούς τους, σπεύδουν έξω από τα σπίτια και να πεθάνουν.

3. Κρεμμύδια

Η τοποθέτηση κρεμμύδια γύρω από μικρές τρύπες και τα ανοίγματα εξασφαλίζοντας ταυτοχρόνως ότι οι εν λόγω αντικατάσταση των λαμπτήρων κάθε δεύτερη ημέρα, μπορεί να κρατά αρουραίους μακριά από το σπίτι σας. Η έντονη μυρωδιά των κρεμμυδιών θα τους οδηγούν σύντομα μακριά.

4. Το σκόρδο λαμπτήρα

Όπως αρουραίους αρέσει έντονη μυρωδιά, θα πρέπει να κάνετε πλήρη χρήση αυτού του χαρακτηριστικού από αρουραίους για να τους οδηγήσετε μακριά. Η ανάμιξη ψιλοκομμένο σκόρδο με νερό και άρδευση γύρω από το σπίτι σας ή ακόμα και εξαπλώνεται σκελίδες σκόρδο στην οδό της τακτικής διαδρομή τους, μπορεί να τους οδηγήσει μακριά.

Σκόνη 5. πατάτας

Χρησιμοποιώντας στιγμιαία σκόνη πατάτας λειτουργεί επίσης για την οδήγηση αρουραίους και ποντικούς μακριά. Όπως μπορείτε πασπαλίζουμε αυτή τη σκόνη στο σπίτι, αρουραίους και ποντίκια στη συνέχεια να πάει γύρω, μετά από το μονοπάτι και να τρέφονται με αυτό λαχταριστά θεραπεία. Καθώς η σκόνη εισέρχεται στο σώμα τους, οι νιφάδες πατάτας στη συνέχεια διογκώνονται μέσα στο έντερο και να τους σκοτώσει τελικά.

6. Γαρίφαλο

Τυλίξτε σκελίδες σε υφάσματα μουσελίνα και τοποθετήστε κοντά τρύπες αρουραίου. Η μυρωδιά της σκελίδες θα είναι αρκετή για να απαλλαγούμε από αυτά από το σπίτι σας χωρίς πολλή προσπάθεια.

7. Η αμμωνία Spray

Ετοιμάστε ένα εύκολο στη χρήση σπρέι αμμωνία. Ψεκάστε αμμωνίας σε μικρές μπάλες από βαμβάκι και τοποθετήστε τα κοντά σε τρύπες αρουραίων, δρόμους και άλλα γωνιά του σπιτιού σας. Η μυρωδιά της αμμωνίας θα τους κάνει να αισθάνονται ασφυξία και σύντομα θα τρέξει μακριά από το σπίτι σας, προκειμένου να σώσουν τις ζωές τους.

8. Hot Pepper Νιφάδες

Hot πιπέρι, όχι μόνο για να κάνει τους ανθρώπους φτάρνισμα, αλλά και να κρατήσει αρουραίους και ποντίκια μακριά. Ψεκάστε καυτερή πιπεριά κατά μήκος των θυρών και άλλες γωνιές του σπιτιού σας για να απαλλαγούμε από παρασιτικών ζώων.

9. φύλλα δάφνης

Το άρωμα της φύλλα δάφνης προσελκύουν αρουραίους και έχουν την τάση να σκέφτονται ως τροφή τους. Ωστόσο, όταν προσπαθείτε να τρέφονται από αυτό, οι ίδιοι πνίγουν, και τελικά πεθαίνουν. Έτσι, τοποθετήστε μερικά φύλλα δάφνης γύρω από τις γωνίες του σπιτιού σας και να σκοτώσει αυτά τα ενοχλητικά παράσιτα.

10. Εξάρτημα για γωνίες Ελέγχου

Οι αρουραίοι είναι σχετικά μεγαλύτερα σε μέγεθος ενώ οι ποντικοί μπορεί να χωρέσει σε ρωγμές τόσο μικρό όσο μια ίντσα πλάτους. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να εντοπίσουμε αυτά τα μικρά ανοίγματα και σφραγίζει όλα αυτά. Αφήστε καμία γωνία και σχισμή ανοικτή. Εξακρίβωση ότι όλες οι ρωγμές μπλοκάρει είναι ένας καλός τρόπος για την πρόληψη της εισβολής.

11. Rattraps

Μια πανάρχαια μέθοδος για να απαλλαγούμε από αρουραίους τοποθέτηση rattraps στο σπίτι. Δημιουργήστε ένα μονοπάτι για τους κρατώντας τα δολώματα και να οδηγήσει αυτά τα παράσιτα ακριβώς έξω από το σπίτι. παγίδες αρουραίους και παγίδες ποντίκι είναι αρκετά αποτελεσματικοί τρόποι για να απαλλαγούμε εντελώς από αυτά τα παράσιτα.

12. Καταργήστε την ακαταστασία

Παράσιτα, έντομα και τα βακτήρια είναι επιρρεπείς να παράγονται και έλκονται από περιοχές με βρωμιά και σκόνη. Σε αποθηκευτικούς χώρους ή περιοχές με πολλές αποσκευές / κουτιά συσσώρευσε μαζί, τα ποντίκια και οι αρουραίοι δεσμεύεται να γλιστρήσει μέσα και να πολλαπλασιάζονται συνεχώς. Ως εκ τούτου, καταργήστε την ακαταστασία. Κρατήστε το σπίτι σας τακτοποιημένο, καθαρό και τακτοποιημένο, δεν αφήνουν περιθώρια για κάθε είδους προσβολή.

Συχνές Ερωτήσεις

Συχνά αναπαραγωγής σε μολυσμένες περιοχές, αρουραίους και ποντίκια συνήθως μεταδίδουν τη σαλμονέλα και E. coli, το οποίο είναι ο λόγος, θα πρέπει να δράση σύντομα για να τους σκοτώσει ή να τους οδηγούν μακριά από το σπίτι σας. Πολλοί άνθρωποι έχουν διαφορετικές ερωτήσεις σχετικά με τα παράσιτα. Έτσι, προσπαθήσαμε να απαντήσουμε σε μερικά.

1. Οι αρουραίοι και ποντίκια φοβάται τα σκυλιά;

Ναι φυσικά. Οι αρουραίοι και τα ποντίκια φοβούνται τους σκύλους και τις γάτες. Ένας σκύλος συντροφιάς θα μπορούσε να κρατήσει τον αρουραίο-πρόβλημα υπό έλεγχο. Τα σκυλιά είναι έντονος και μπορεί γενικά να τρομάξει τα ποντίκια μακριά. Ωστόσο, ορισμένες φυλές σκυλιών, για παράδειγμα, οι φυλές κυνηγόσκυλων των σκύλων είναι τα σκυλιά κυνηγός και είναι γνωστό ότι τρέφονται με μικρά ζώα όπως αρουραίους και ποντίκια. Ωστόσο, αυτά τα παράσιτα μπορεί να είναι δηλητηριώδη και την κατάποση ή επιτρέπει τα κατοικίδια το σκύλο σας για την γιορτή τους δεν συνιστάται.

2. Να αρουραίοι Come Out στο φως ή μήπως Αποφύγετε φως;

Οι αρουραίοι είναι ιδιαίτερα λάτρης της σκοτεινές γωνίες, ρωγμές, και αποθηκευτικούς χώρους που δεν προσκαλούν το φως. Αυτές οι γωνίες και τις σχισμές στο σπίτι σας, να λειτουργήσει ως άνετα σπίτια για αυτά τα παράσιτα και να δώσουν τη θέση για ένα βαρύ γόνιμο έδαφος. Ως εκ τούτου, συνιστάται ότι μπορείτε τακτικά τη σκόνη, καθαρό και βγάλτε τα σκουπίδια από το σπίτι σας να μην αφήσετε αυτά τα παράσιτα κρύψει μακριά και να αναπαραχθούν.

Με αυτές τις θεραπείες που μπορείτε να εκτελέσετε τον έλεγχο των παρασίτων στο σπίτι σας μόνοι σας. Δοκιμάστε αυτά τα κόλπα και να παρακολουθήσουν αυτά τα παράσιτα τρέχει μακριά από το σπίτι σας.