Πώς να μεταχειριστεί Φυσικά Bee τσιμπήματα με Αρχική διορθωτικά μέτρα

Έχετε πάντα την τάση να φύγε μακριά μια μέλισσα, όταν φαίνεται να αιωρείται γύρω σας; Εάν η απάντηση είναι ναι, μπορείτε απλά να αυξήσει τις πιθανότητές σας να πάρει τσιμπήσει από αυτό. Οι μέλισσες είναι πιο πιθανό να τσιμπήσουν όταν αισθάνονται απειλούμενα με εξαφάνιση. Χτυπώντας τα χέρια σας κατά τη μέλισσα μπορεί να στείλει επιθετικά μηνύματα σε αυτό, με αποτέλεσμα να τσίμπημα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, κρατώντας ακόμα μπορεί να ενθαρρύνει τη μέλισσα να ελίσσομαι και να πετάξει μακριά. Μερικές φορές ένα τσίμπημα μέλισσας μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές ειδικά αν κάποιος είναι αλλεργικός στο δηλητήριο τσιμπήματα. Αλλά ως επί το πλείστον τσιμπήματα μέλισσας απλώς να οδηγήσει σε κάποια δυσφορία. Αρχική διορθωτικά μέτρα μπορεί να είναι πραγματική ζωή-αποταμιευτές σε τέτοιες εποχές.

Πώς να αφαιρέσει το Bee Stinger ενσωματωμένο στο δέρμα σας;

Σε μια περίπτωση ένα τσίμπημα μέλισσας, πρώτα απ ‘όλα ελέγξτε το σημείο του τσιμπήματος. Σε περίπτωση που το κεντρί της μέλισσας έχει κολλήσει στο δέρμα, να προσπαθήσουμε και να απαλλαγούμε από αυτό με τον καθαρισμό της περιοχής του δέρματος με γάζα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε απόξεση απαλά χρησιμοποιώντας ένα νύχι ή ένα σύνολο τσιμπιδάκια. Απέχουν από την συμπίεση το κεντρί με το χέρι ή τσίμπημα αυτό, καθώς μπορεί να εισφέρει το δηλητήριο βαθύτερα στο δέρμα.

Συχνά παίρνει μόνο μερικά δευτερόλεπτα για την επιζήμια δηλητήριο να εισέλθουν στο σώμα. Λαμβάνοντας έξω το κεντρί μαζί με το δηλητήριο της σάκο ενσωματωμένα στο δέρμα μπορεί να αποτρέψει οποιαδήποτε περαιτέρω ερεθισμό. Στη συνέχεια, καθαρίστε το σημείο με νερό και αντισηπτικό σαπούνι. Στεγνώνουμε και να εφαρμόσει κάποια καλαμίνα λοσιόν ή πάγο στην περιοχή για να μειωθεί το πρήξιμο και φαγούρα.

Πώς να μεταχειριστεί Bee τσιμπήματα Φυσικά;

Αρχική διορθωτικά μέτρα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των συμπτωμάτων της τσίμπημα μέλισσας. Μπορείτε να δοκιμάσετε τις ακόλουθες θεραπείες:

1. Μέλι

Οι αντισηπτικές ιδιότητες του μελιού μπορεί να βοηθήσει στην επούλωση των πληγών και τη μείωση της φλεγμονής και του κνησμού.

κατεύθυνση Χρήση:

Τρίψτε μια μικρή ποσότητα του μελιού επί τόπου τσίμπημα μέλισσας για να ασκήσει το δρόμο του αποτελεσματικά στη μόλυνση. Απόκρυψη με έναν επίδεσμο χαλαρά δεμένο και αφήστε το για μια ώρα ή έτσι.

2. μηλόξυδο

Apple ξίδι μηλίτη μπορεί να είναι ένα από τα ισχυρά φυσικές θεραπείες για τσίμπημα μέλισσας φαγούρα, δεδομένου ότι έχει ιδιότητες κατά του κνησμού.

κατεύθυνση Χρήση:

Εφαρμόστε το αραιωμένο ξύδι μήλου μηλίτη για το είναι που είχαν τσιμπήσει για να αποτρέψει τις δυσμενείς συνέπειες μιας τσίμπημα μέλισσας. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε ένα καθαρό πανί ή επίδεσμο στο ξίδι και τοποθετήστε το στο σημείο της παρακέντησης.

3. μαγειρική σόδα

Μαγειρική σόδα μπορεί να είναι μια άλλη καλή επιλογή για τη θεραπεία πληγών των μελισσών, φυσικά, καθώς έχει απολυμαντικό ικανότητες.

κατεύθυνση Χρήση:

Κάντε μια πάστα με ανάμειξη λίγο νερό σε μαγειρική σόδα. Αλείφετε ένα πυκνό στρώμα της πάστας για τη θέση μέλισσα δάγκωμα για να εξουδετερώσει τις εχθρικές συμπτώματα μιας τσίμπημα μέλισσας. Αφήστε το για περίπου 15 λεπτά. Επανάληψη εφαρμογής, όπως απαιτείται.

4. Αιθέρια Έλαια

Μπορούν αποδώσει θεραπευτικές και φαρμακευτικές ιδιότητες και μπορεί να είναι μια εξαιρετική φυσική θεραπεία για τσούζει μελισσών. Τα αιθέρια έλαια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία τσιμπήματα μέλισσας μπορεί να περιλαμβάνουν:

κατεύθυνση Χρήση:

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς αραίωση. Η εφαρμογή είναι τακτοποιημένο μπορεί να βοηθήσει στη λήψη μακριά το κάψιμο και τσούξιμο σχεδόν αμέσως. Αραιώστε το πετρέλαιο δέντρων τσαγιού με την ανάμειξή του με οποιεσδήποτε έλαια φορέα όπως το ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας πριν ταμπονάροντας μερικές σταγόνες επάνω στο σημείο τσιμπήματος. Μπορείτε να βάλετε στο φουντουκιά μαγισσών απ ‘ευθείας από την ταραγμένη περιοχή για να πάρει την ανακούφιση από τον κνησμό και φλεγμονή.

5. Οδοντόκρεμα

Αλκαλικές λευκό οδοντόκρεμα πιστεύεται να βοηθήσει την εξουδετέρωση του όξινου μέλισσα κνησμό μείωση οίδημα και πόνο έτσι. Μη χρησιμοποιείτε χρωματιστά τζελ ή λευκαντική οδοντόκρεμα.

κατεύθυνση Χρήση:

Blob ένα κομμάτι της οδοντόκρεμας από την εν λόγω περιοχή για να ανακουφίσει τον πόνο.

6. Παπάγια

Περιέχει ένα ένζυμο που ονομάζεται παπαΐνη, που υποτίθεται ότι υποστηρίζουν την κατάρρευση της πρωτεΐνης που παράγει φαγούρα και τον πόνο.

κατεύθυνση Χρήση:

Απλά Παπανικολάου ένα κομμάτι του φρούτου για τον τόπο τσίμπημα και αφήστε το για περίπου 30 λεπτά ή έτσι.

7. Aloe Vera

Έχει αντι-φλεγμονώδη και αναλγητική ικανότητες, οι οποίες μπορούν να επιταχύνουν τη διαδικασία επούλωσης και να καταπραΰνει τα ερεθιστικό εκδηλώσεις μιας τσίμπημα.

κατεύθυνση Χρήση:

Split ανοίξει ένα φύλλο ενός φυτού Aloe Vera και εκχυλίστε το πήκτωμα. Απλώνουμε το πήκτωμα στην περιοχή κεντρί και αφήστε το να στεγνώσει.

8. Ice

Πάγος μπορεί να μουδιάσει τον πόνο και να μειώσει το πρήξιμο αυξάνοντας με τον τρόπο άμεση ανακούφιση. Η κομπρέσα πάγου μπορεί να είναι πολύ βολικό να εφαρμόσει την εμφάνιση ενός τσίμπημα μέλισσας για τα μάτια, τα χείλη ή τα χέρια.

κατεύθυνση Χρήση:

Πτώση μερικά παγάκια σε ένα λεπτό, καθαρό πανί και δέστε να κάνετε μια κομπρέσα. Κρατήστε το κρύο πακέτο πάνω στο ενοχλούνται σημείο για περίπου 10 με 15 λεπτά. Εφαρμόστε ξανά κανονικά μέχρι το πρήξιμο και να μειώσει τον πόνο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια τσάντα των κατεψυγμένων λαχανικών ή ένα μπουκάλι κρύο νερό.

Συχνές Ερωτήσεις

Μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις είναι:

1. Ποια συμπτώματα θα αισθανθώ όταν μια μέλισσα τσιμπήματα μου;

Διαφορετικοί άνθρωποι μπορούν να βιώσουν διαφορετικά συμπτώματα που κυμαίνονται από σύντομη πόνο και αγωνία σε σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις. Κοινή ήσσονος σημασίας σημεία περιλαμβάνουν μια απότομη πόνο καψίματος, κόκκινο χτύπημα με ένα μικρό άσπρο σημείο στη μέση, κνησμό και φλεγμονή στο σημείο τσιμπήματος. Μικρά τα συμπτώματα συνήθως εξαφανίζονται μέσα σε λίγες ημέρες. Μέτρια συμπτώματα μπορεί να διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα για να επιλύσει.

2. Πότε πρέπει να δείτε ένα γιατρό;

Τα περισσότερα τσιμπήματα μέλισσας να θεραπευτεί χωρίς θεραπεία. Ωστόσο, σε περίπτωση που έχετε τσιμπήσει αρκετές φορές, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές ή ακόμη και να αποδειχθεί απειλητική για τη ζωή. Επιπλέον, τσιμπήματα μέλισσας μπορεί να προκαλέσει μια σοβαρή αντίδραση σε άτομα που είναι αλλεργικά. Αν πρήξιμο εξαπλώνεται σε άλλα μέρη του σώματος, όπως της γλώσσας, του λαιμού, που μπορεί να υποδεικνύει μια σοβαρή τσίμπημα μέλισσας αλλεργική αντίδραση.

Άλλες ενδείξεις μπορεί να αποτελείται από ένα αυξημένο ρυθμό παλμού, κνίδωση, ναυτία, έμετο, ωχρό δέρμα, ζάλη, διάρροια, δυσκολία στην αναπνοή ή ένα αναφυλακτικό σοκ. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αναφέρεται σε ένα γιατρό αμέσως. Επίσης, αν μπορείτε να πάρετε ένα τσίμπημα μέλισσας πρήξιμο στο βλέφαρο, δείτε έναν γιατρό αμέσως, λόγω της ευαισθησίας της θέσης.

3. Τι θα συμβεί αν δεν πάρετε μια μέλισσα Stinger έξω;

Όταν μια μέλισσα τσιμπήματα, κεντρί της πυροβολεί συχνά στο δέρμα. Το κεντρί έχει ένα σακί τοξικό δηλητήριο που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το σώμα. Όσο μεγαλύτερη είναι η κεντρί παραμένει, τόσο περισσότερο δηλητήριο μπορεί να εισέλθει στο σώμα προκαλώντας πόνο και οίδημα. Εάν δεν έχετε το κεντρί της μέλισσας έξω, το θανατηφόρο δηλητήριο μπορεί να κυκλοφορήσει μέσα στο σώμα που μπορεί να οδηγήσει σε αλλεργικές αντιδράσεις ή ακόμα και αιτία θανάτου.

4. Είναι φυσιολογικό για μια Bee Sting να φαγούρα μια εβδομάδα αργότερα;

Είναι καλύτερα να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια εάν ένα τσίμπημα μέλισσας συνεχίζει να φαγούρα μια εβδομάδα αργότερα για να αποτρέψει οποιαδήποτε πιθανή ανησυχίες.

Η κατώτατη γραμμή είναι, τσιμπήματα μέλισσας δεν είναι διασκεδαστικό και είναι επώδυνες. Αρχική διορθωτικά μέτρα με βάση μπορεί να ανακουφίσει ήπια δυσφορία. Ωστόσο, σοβαρές αντιδράσεις μπορεί να απαιτούν άμεση ιατρική βοήθεια. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να μπορείτε να αναγνωρίζετε τα σημάδια της σοβαρής αλλεργικής αντίδρασης.