Πώς να ηρεμήσει το μυαλό σας από το άγχος και το άγχος

Καθώς η ζωή μας να πάρει πιο απασχολημένος και πιο παραγωγική, το σώμα και το μυαλό μας να αρχίσουν να βιώνουν άγχος. Το άγχος επιφάνειες, με τη μορφή των ασθενειών, ασθενειών, ανθυγιεινή διατροφή, και πολλά άλλα. Στην πραγματικότητα, όλοι γνωρίζουμε ότι το άγχος είναι κακό για εμάς, αλλά οι περισσότεροι από εμάς δεν κάνουν τίποτα γι ‘αυτό. Αλλά σήμερα, καθώς περπατάτε μέσα από μια σειρά από συμβουλές και κόλπα για να ηρεμήσει το μυαλό σας από το άγχος.

10 τρόποι για να βγάλουν το μυαλό σας ήρεμο και γαλήνιο

Εδώ είναι 10 τρόποι που μπορείτε να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας να ηρεμήσει το μυαλό σας από το άγχος και το άγχος. Είτε είστε με μια κρίση πανικού ή χρειάζεστε ένα απλό pick-me-up ρουτίνα για τις πολυσύχναστες ώρες της ημέρας, αυτά θα βοηθήσουν.

1. Μην κάνετε τίποτα

Μην κάνετε τίποτα είναι βασικά διαλογισμό. Ξεκινήστε το μικρό μπλοκάροντας έως και 5 λεπτά την ημέρα για διαλογισμό ή απλά να μην κάνουμε τίποτα. το αξίζει. Αν δεν ξέρετε πώς να το κάνουμε τίποτα, εδώ είναι μια άσκηση – πηγαίνετε έξω σε ένα απομονωμένο σημείο και δείτε πώς οι άνθρωποι μετακινούνται χωρίς να μιλάμε γι ‘αυτά. Υπάρχουν, επίσης, γνώση και συναίσθηση εφαρμογές εκεί έξω στο Play Store της Google που παρέχουν καθοδήγηση συνεδρίες διαλογισμού. Ελέγξτε τους έξω, αν θέλετε επιπλέον βοήθεια.

2. Πρακτική Ευγνωμοσύνη

Μετατόπιση ενέργειές σας σε μια θετική κατεύθυνση ξεκινά με ευγνωμοσύνη. Κάντε μια λίστα με πέντε καλά πράγματα που συνέβησαν σε σας στο τέλος της κάθε ημέρας ή πριν πάτε για ύπνο. Η μελέτη του ότι και απολαύστε την αίσθηση που βιώνουν. Χαμόγελο μπροστά στον καθρέφτη μετά το ξύπνημα και πηγαίνει στο κρεβάτι πάρα πολύ. Η πράξη της χαμογελώντας ενισχύει το πώς αισθάνεστε για τον εαυτό σας και τις ημέρες.

3. Κάντε θετικότητα μια συνήθεια

Ακριβώς όπως αρνητικές συμπεριφορές που με αρνητική ρουτίνες, μπορείτε να ασκήσετε ηρεμήσει το μυαλό σας με τη δημιουργία θετικής ρουτίνες. Αποκλεισμός από το χρόνο για διασκέδαση και χαλάρωση στη ρουτίνα σας για να κάνετε τα μέγιστα από αυτό. Δεν θέλετε να δουλέψουν, την εργασία και την εργασία. Βρείτε το χρόνο να πάτε για ψώνια, παρέα με φίλους, να σχεδιάσετε, σκέπτομαι, και να κάνουμε τα πράγματα που σας αρέσουν. Και κάνει μια κανονική ρουτίνα, διότι Αυτός είναι αυτό που αναζωογονεί.

4. Άσκηση Καθημερινή

Η άσκηση κάθε μέρα θα σας βοηθήσει να απελευθερώσει αυτές τις ενδορφίνες ή αισθάνονται καλά ορμόνες. Είναι αυτό που σας κάνει να νιώσετε ζωντανοί και να σας δώσει ενέργεια. Επιπλέον, πέραν του ότι έχει οφέλη για το μυαλό, την άσκηση σας κρατά σε εξαιρετική κατάσταση πάρα πολύ. Μόλις 10 λεπτά υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση (HIIT) ή καρδιο ημέρα είναι μια καλή αρχή για την αξιοποίηση αυτών των πλεονεκτημάτων. Αν δεν έχετε όρεξη να κάνει έντονες ασκήσεις, μπορείτε να δοκιμάσετε την εγγραφή σας για Qi Gong και μαθήματα γιόγκα. Αυτά περιλαμβάνουν τη μετακίνηση διαλογισμούς και είναι πολύ θεραπευτικές τους τρόπους τους πάρα πολύ.

5. Μην πάρετε τις σκέψεις σας Προσωπικά

Οι σκέψεις είναι σαν τα σύννεφα που αιωρούνται πάνω από το μυαλό σας. Μπορείτε να τα παίρνετε προσωπικά ή να επιλέξουν να μην. Εάν αισθάνεστε πάρα πολύ αποσπούν την προσοχή, μπορείτε να ονομάσετε τις σκέψεις αισθάνεστε με συγκίνηση. Για παράδειγμα, ορισμένες ετικέτες θα πρέπει να κρίνουμε, να ανησυχούμε, ή κριτική. Ετικέτα και αφήστε τα σε αυτό. Αυτό σας βοηθά να μην παρασύρονται στο περιεχόμενο των σκέψεων και τους επιτρέπει να απλά να περάσει.

6. Να τρώτε υγιεινά

Τι θα φάτε θα επηρεάσει το πώς αισθάνεστε. Εάν τρώτε σκουπίδια και τα επεξεργασμένα τρόφιμα, έχετε την ευκαιρία να αισθάνονται άρρωστοι, αργά ή γρήγορα. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε την αποκατάσταση δηλαδή με την κατανάλωση φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Πηγαίνετε για τα βιολογικά τρέφονται με χόρτο κρέατα και άπαχο κρέας και μην ξεχάσετε να πάρετε τα ψάρια για τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.

7. Ισοπαλία και Doodle

Υπάρχουν διάφορες mindfulness ή θεραπεία τέχνης ασκήσεις εκεί έξω για να ηρεμήσει το μυαλό. Μια τέτοια άσκηση είναι σχέδιο zectangles. Ακόμα και τα πρότυπα, όπως Mandala θα σας βοηθήσει. Όποια και αν είναι, προσπαθήστε να την κατάρτιση και σκαριφήματα. Και δεν χρειάζεται να είναι το καλύτερο καλλιτέχνη, είτε. Απλά κλήρωση για να λιώσει το άγχος μακριά μέσα στο χαρτί. Ποιός ξέρει? Όπως μπορείτε να βελτιώσετε τις ικανότητές σας, μπορεί να έχετε κάτι περισσότερο για να προσβλέπουμε σε – όπως επίδειξη τέχνης σας με τους φίλους και την οικογένειά σας.

8. Ξεκινήστε Journaling

Εφημερίδα σκέψεις και τα συναισθήματά σας σε χαρτί. Ακόμα κι αν είχατε μια βαρετή μέρα και τίποτα ενδιαφέρον, το γράψετε. Η απλή πράξη της γραφής κάτω θα έχει θεραπευτικό αποτέλεσμα στο μυαλό σας, προκαλώντας την αντίδραση χαλάρωση στο σώμα σας και να σας ηρεμήσουν.

9. Πηγαίνετε μια βόλτα

Τίποτα δεν κτυπά τη φύση, όταν πρόκειται για την παροχή σας με την καθημερινή σας δόση της χαλάρωσης. Βγες έξω για μια βόλτα, να απολαύσετε τον καθαρό αέρα και τον ήλιο και απλά να αφήσει να πάει. Δώστε προσοχή στο περιβάλλον σας και να κάνετε μια διανοητική σημείωση από τα αξιοθέατα που παρατηρούν. Youd να εκπλαγείτε από το πόσο παίρνει πράγματα από το μυαλό σας και δεν κοστίζει τίποτα.

10. Κάνε νέους φίλους

Έχοντας αρνητικούς ανθρώπους γύρω σας που σημαίνει ότι είστε πιο πιθανό να πάρει τα συναισθήματά τους και να αισθάνονται τα μπλουζ. Απόσταση τον εαυτό σας από τοξικά ανθρώπους και προσπαθούν να κάνουν νέους φίλους. Συνάντηση με τους ανθρώπους που είναι θετικοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον κόσμο κάθε μέρα με ένα χαμόγελο. Αυτοί είναι οι τύποι που ανάταση σας, να ηρεμήσει το μυαλό σας, και είναι ευχάριστο να κρεμάσει γύρω με. Μπορούμε να πούμε μόνο ένα πράγμα εφεξής λειτουργεί, να κάνετε νέους φίλους που διαρκούν μια ζωή και τις ανησυχίες σας λιώσει μακριά.

Δεν κοστίζει χρήματα ή οτιδήποτε άλλο πλούσιο για να ηρεμήσει το μυαλό σας σε μια στιγμή. Το μόνο που χρειάζεται είναι μόλις 5 έως 10 λεπτά από το χρόνο σας την ημέρα και όταν σας κρατήσει σε αυτό, θα παρατηρήσετε τα θετικά αποτελέσματα χιονοστιβάδας και να γίνει κάτι μεγάλο. Στην πραγματικότητα, το μυαλό και η ψυχή σας θα σας ευχαριστώ για αυτό. Για ορεκτικά, δοκιμάστε τις συμβουλές και κόλπα μας πάνω, δώστε μια εβδομάδα ή δύο και δείτε πώς το μυαλό σας επανακαλωδιώνει ή αλλαγές προς το καλύτερο. Το άγχος λιώνουν θα είναι ένα τεράστιο μπόνους από την πλευρά της.