Πώς να ζεσταθεί πριν από την άσκηση εύκολα

Ενώ είστε ενθουσιασμένοι για την πρόκληση φυσικής κατάστασης και έχει ήδη πάρει στην διάθεση για προπόνηση, μην ξεχνάτε ένα καλό ζέσταμα ρουτίνα. Θα σας βοηθήσει να τεντώσει τόσο πολύ περισσότερο κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης. Κατάδυση κατ ‘ευθείαν σε μια αυστηρή ρουτίνα μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό. Η σημασία της ασκήσεις προθέρμανσης είναι σοβαρή επιχείρηση. Για μια προπόνηση δύναμης, θα πρέπει να εξασφαλίσουν ότι οι μύες σας είναι αρκετά για να χειριστεί την αυστηρότητα χαλαρά. Δοκιμάστε κάποιες από αυτές τις μεγάλες ασκήσεις προθέρμανσης πριν ξεκινήσετε με το χρονοδιάγραμμα ημέρες γυμναστήριο τέρμα γκάζι.

Πώς να Warm Up Εύκολα πριν από την προπόνηση

1. Δυναμικές κινήσεις

ρουτίνας πριν από την προπόνηση σας θα πρέπει να είναι δυναμική και αποτελεσματική. Για ένα καλό ζέσταμα συνεδρία, προσπαθήστε απλά το σώμα ασκήσεις προθέρμανσης όπως τα εμπρός βαθύ κάθισμα, τα πόδια πλευρά, κύκλοι χέρι ή ακόμα και μια πλευρική κατάληψη. Μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμα και 3 σετ των 15-αυλή γραμμική κάδους. Λίγο εκτείνεται συνήθως κάνει το κόλπο.

2. Μετάβαση γύρω από

εμπειρογνώμονες ικανότητας συστήσει από 5 λεπτά σχοινάκι σε ελαφρώς γρήγορο ρυθμό για να ζεσταθεί τις αρθρώσεις σας. Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να το παρακάνετε. Συγκράτησης είναι σημαντική. Εάν εκτελείτε αργά για να ρίξει το μικρό σας στο σχολείο, μια συνεδρία σχοινάκι βοηθά να δώσει το ρυθμό της καρδιάς και τη θερμοκρασία του σώματος ώθηση. Αν το 5 λεπτά είναι ακόμα πάρα πολύ για σας, ξεκινήστε με 3 λεπτά και στη συνέχεια να προχωρήσει προς τα πάνω. Πώς να ζεσταθεί πριν την προπόνηση; Δεν είναι και τόσο δύσκολο, βλέπετε.

3. Γυρίστε το ρυθμό

Ένας χορός συνεδρία πριν από την προπόνηση με ορισμένες προθέρμανση μουσική μπορεί επίσης να σας βοηθήσει. Μια τέτοια ρουτίνα χορού βοηθά να ρυθμίσετε το ρυθμό για μια μεγάλη προπόνηση μετά το ζέσταμα. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στις παλιές επιτυχίες από τη δεκαετία του 1990 ή να επιλέξουν κάποια από τα νεότερα RandB και hip-hop μελωδίες για αυτό το τόσο αναγκαία ώθηση. Αυτή είναι μία από τις πολλές βασικές ασκήσεις προθέρμανσης μπορείτε σίγουρα να δώσει έναν πυροβολισμό. Επίσης, περιλαμβάνει τα παιδιά σας στο χορό.

4. υποδοχές Άλμα

Άλματα βοηθήσει να εργαστείτε στα πόδια σας, την καρδιά και τον πυρήνα όλα με τη μία. Μετάβαση από όρθια θέση με τα χέρια και τα πόδια σας προς τα έξω. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσει για μια σύνοδο προπόνηση και να σας βοηθήσει να ιδρώνουν μόνο ένα κομμάτι χωρίς να εργάζονται μέχρι το κόκαλο. είναι επιτακτική ανάγκη να εξοικονομήσετε ενέργεια για την έντονη προπόνηση που ακολουθεί στη συνέχεια. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ζέσταμα ασκήσεις για τους κοιλιακούς, πόδια και την καρδιά.

Καλή ασκήσεις προθέρμανσης πριν την προπόνηση μπορεί να σας βοηθήσει να μπει στο αυλάκι πιο γρήγορα. Δίνει επίσης το σώμα σας το χρόνο για να προσαρμοστούν στην άσκηση αργότερα. Ακόμα και όταν τρέχετε αργά ή δεν έχουν διάθεση, το χρόνο για μια μικρή προθέρμανση. Θα κάνει τους μυς σας πολύ καλά. Θα συνειδητοποιήσουν τη σημασία της ασκήσεις προθέρμανσης όταν βρείτε ημερήσιο στόχο σας πολύ πιο εφικτό.