Πώς να διαχειριστείτε σας κόψει την ημέρα του καπνίσματος

Έχετε αποφασίσει να σταματήσουν το κάπνισμα. Συγχαρητήρια! Η πρώτη σας μέρα χωρίς τσιγάρο μπορεί να είναι δύσκολη. Εδώ είναι πέντε βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να χειριστεί κλείσετε τη μέρα και να είναι σίγουροι για να είναι σε θέση να μείνετε σταματήσουν το κάπνισμα.

Κάντε μια Κλείστε σχέδιο

Έχοντας ένα σχέδιο μπορεί να κάνει την ημέρα κλείστε σας πιο εύκολη. Μια εγκαταλείψει το σχέδιο σας δίνει τρόπους για να παραμείνει εστιασμένη, αυτοπεποίθηση και κίνητρο για να σταματήσουν το κάπνισμα. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο σταματήσουν το κάπνισμα ή να βρείτε ένα σταματήσουν πρόγραμμα που λειτουργεί για σας. Ελέγξτε SmokefreeTXT, QuitGuide app, ή Quitline όπως 1-800-QUIT-NOW (1-800-784-8669) ή 1-877-44U-QUIT (1-877-448-7848) για να ξεκινήσετε. Αν δεν ξέρετε τι σταματήσουν μέθοδος μπορεί να είναι σωστό για σας, μπορείτε να εξερευνήσετε διαφορετικές μεθόδους σταματήσουν το κάπνισμα. Δεν υπάρχει μία προσέγγιση για τη διακοπή εργασιών για τον καθένα. Να είστε ειλικρινείς σχετικά με τις ανάγκες σας. Εάν χρησιμοποιείτε θεραπεία υποκατάστασης νικοτίνης είναι μέρος του σχεδίου σας, να είστε βέβαιος να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το πρώτο πράγμα το πρωί.

μείνετε απασχολημένος

Κρατώντας απασχολημένος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μείνετε κόψετε το κάπνισμα σε κλείσετε τη μέρα σας. Όντας πολυάσχολη θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το μυαλό σας από το κάπνισμα και να σας αποσπάσει την προσοχή από τους πόθους. Σκεφτείτε προσπαθώντας μερικές από αυτές τις δραστηριότητες:
 • Ασκηση.
 • Βγες έξω από το σπίτι για μια βόλτα.
 • Μασήστε τσίχλα ή σκληρές καραμέλες.
 • Κρατήστε τα χέρια σας απασχολημένα με ένα στυλό ή οδοντογλυφίδα, ή να παίξετε ένα παιχνίδι στην εφαρμογή QuitGuide.
 • Πινω πολυ νερο.
 • Χαλαρώστε με βαθιά αναπνοή.
 • Πηγαίνετε σε μια ταινία.
 • Περάστε χρόνο με τους μη καπνιστές φίλους και την οικογένεια.
 • Πηγαίνετε για δείπνο στο αγαπημένο σας κόψετε το κάπνισμα εστιατόριο.

Αποφύγετε εναύσματα για μη καπνίζοντες

Εναύσματα είναι οι άνθρωποι, μέρη, πράγματα και καταστάσεις που ξεκίνησε επιθυμία σας να καπνίσετε. Την ημέρα κλείστε σας, προσπαθήστε να αποφύγετε όλες τις ωθήσεις σας. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε κάποια κοινά κάπνισμα προκαλεί:
 • Πετάξτε τα τσιγάρα, αναπτήρες και τασάκια σας, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.
 • Αποφύγετε την καφεΐνη, η οποία μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε νευρικός. Δοκιμάστε το πόσιμο νερό αντ ‘αυτού.
 • Περάστε χρόνο με τους μη καπνιστές.
 • Πηγαίνετε σε μέρη όπου δεν επιτρέπεται το κάπνισμα.
 • Πάρτε την αφθονία του υπολοίπου και να τρώτε υγιεινά. Το να είσαι κουρασμένος μπορεί να προκαλέσει μπορείτε να καπνίζουν.
 • Αλλάξτε τη ρουτίνα σας για να αποφύγετε τα πράγματα που μπορεί να συνδέσει με το κάπνισμα.

Μείνε θετικός

Η διακοπή του καπνίσματος είναι δύσκολη. Συμβαίνει ένα λεπτό … μίας ώρας … μια ημέρα τη φορά. Προσπαθήστε να μην σκέφτονται την εγκατάλειψη, όπως πάντα. Δώστε προσοχή στο σήμερα και ο χρόνος θα προσθέσει επάνω. Βοηθά να παραμείνει θετική. ημέρα κλείστε σας δεν μπορεί να είναι τέλειο, αλλά το μόνο που έχει σημασία είναι να μην καπνίζετε – ούτε καν μια τζούρα. Επιβραβεύστε τον εαυτό σας για να κόψετε το κάπνισμα για 24 ώρες. Το αξίζεις. Και αν δεν αισθάνεστε έτοιμοι να σταματήσουν το κάπνισμα σήμερα, ορίστε μια ημερομηνία διακοπής του καπνίσματος που έχει νόημα για σας. Είναι εντάξει, αν χρειαστεί λίγες μέρες για να προετοιμαστούν για να σταματήσουν το κάπνισμα.

Ζητήσετε βοήθεια

Δεν χρειάζεται να βασίζονται μόνο στη δύναμη της θέλησης για να κόψετε το κάπνισμα. Πείτε την οικογένεια και τους φίλους σας, όταν κλείσετε τη μέρα σας. Ρωτήστε τους για στήριξη σε κλείσετε ημέρα και κατά τις πρώτες ημέρες και εβδομάδες μετά. Μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε μέσα από τα τραχιά σημεία. Ας τους αφήσουμε να γνωρίζουν ακριβώς πώς μπορούν να σας υποστηρίξουν. Μην υποθέσετε ότι θα ξέρουν.