Πώς να βελτιστοποιήσει τη χοληστερόλη σας χωρίς στατίνες

Αν και υπάρχουν στοιχεία στερέωσης που συνδέει τα φάρμακα στατίνης σε μια σειρά από θέματα υγείας, συμπεριλαμβανομένων μυϊκούς πόνους, διαβήτη και ακόμη και τον καρκίνο, ένας στους τέσσερις Αμερικανούς ηλικίας άνω των 45 εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τους ως συμβατική θεραπεία των υψηλών επιπέδων χοληστερόλης.

Γιατί στατίνη φάρμακα μπορεί να είναι κακό για σας

Κατ ‘αρχάς, οι στατίνες καταστρέφουν το σώμα σας από CoQ10, που οδηγεί σε καταστροφικά αποτελέσματα. Οι άνθρωποι που παίρνουν στατίνες φάρμακα χωρίς επαρκή συμπλήρωμα CoQ10 βρίσκονται σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία. Αυτό, δυστυχώς, είναι ό, τι η πλειοψηφία των ανθρώπων στις στατίνες κάνουν. CoQ10 είναι ένα συμπαράγοντα (συν-ένζυμο) που είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία των μορίων ΑΤΡ απαραίτητη για την παραγωγή κυτταρικής ενέργειας. Το θέμα είναι όργανα όπως η καρδιά σας έχουν υψηλότερες ενεργειακές απαιτήσεις, που σημαίνει ότι εξαρτάται περισσότερο CoQ10 για να λειτουργήσει σωστά. Καθώς αυτή η συν-ένζυμο εκκρίνεται στο ήπαρ, που λαμβάνει επίσης μέρος στη διατήρηση της γλυκόζης του αίματος υπό έλεγχο.

Θεωρητικά μιλώντας, οι στατίνες δεν είναι αναγκαία για τη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα και εκθέτοντας την υγεία σας σε σοβαρούς κινδύνους. 75% της χοληστερόλης σας είναι πραγματικά παράγεται από το ήπαρ επηρεάζεται από τα επίπεδα της ινσουλίνης σας. Αυτό σημαίνει ότι με τη βελτιστοποίηση επίπεδο της ινσουλίνης σας, θα βελτιστοποιήσει αυτόματα τη χοληστερόλη σας. Με άλλα λόγια, απλές διατροφικές συνήθειες και αλλαγές στον τρόπο ζωής μπορεί να κάνει έναν κόσμο της διαφοράς για την ασφαλή ρύθμιση της χοληστερόλης σας.

9 τρόποι για να μειώσετε τη χοληστερίνη σας φυσικά επίπεδα

  1. Πάρτε αρκετή βιταμίνη D. Η βιταμίνη αυτή έχει βρεθεί να είναι εξαιρετικά επωφελής για την ομαλοποίηση των επιπέδων της χοληστερόλης και την πρόληψη των καρδιακών παθήσεων.
  2. Μειώστε ή, ιδανικά, κομμένες, τα δημητριακά και τα σάκχαρα από τη διατροφή σας. Αντ ‘αυτού, περιλαμβάνει περισσότερα πράσινα φυλλώδη φρέσκα και λαχανικά.
  3. Πάρτε αρκετά υψηλής ποιότητας ιχθυέλαιο.
  4. Οχυρώσουν τη διατροφή σας με περισσότερη καρδιά-υγιή τρόφιμα όπως το ελαιόλαδο, λάδι καρύδας και λάδι καρύδας, βιολογικά αυγά, αβοκάντο, ωμοί ξηροί καρποί και σπόροι, και οργανικά τρέφονται με χόρτο κρέατα.
  5. Κάνετε τακτική καθημερινή άσκηση. Ακόμη και 20 λεπτά με δύναμη με τα πόδια θα κάνει τη διαφορά.
  6. Μειώστε την έκθεση σας στο στρες. Ή, χρησιμοποιούν τεχνικές αντι-στρες, όπως ο διαλογισμός ή η γιόγκα.
  7. Μειώστε το υπερβολικό κάπνισμα ή την κατανάλωση αλκοόλ.
  8. Να κοιμάστε αρκετά την ποιότητα.
  9. Πάρτε το κόκκινο ρύζι ζύμης σύμφωνα με τις οδηγίες (Thorne Choleast 2-4 ταμπλέτες ημερησίως).

Οι τεχνικές αυτές παρέχουν μια ολιστική προσέγγιση για τη μείωση των υψηλών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις σε αντίθεση με στατίνη φάρμακα, που μειώνουν τη χοληστερόλη σας σε βάρος της υγείας σας.