Πώς να αποτρέψει από το κρύο και τη γρίπη Φυσικά

εποχή της γρίπης είναι σε πλήρη εξέλιξη, και υπάρχουν πολλά ερωτήματα σχετικά με το πώς να αποφευχθεί η γρίπη και μείνετε καλά αυτό το χειμώνα. Αυτό είναι ένα σημαντικό ζήτημα, όπως να αρρωστήσει μπορεί να τονίσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα, αυξάνοντας τον κίνδυνο για μια φωτοβολίδα-up σε μια αυτοάνοση πάθηση, η δυσλειτουργία του θυρεοειδούς, ή άλλες χρόνιες ασθένειες. Να πάρει ένα κρύο ή τη γρίπη μπορεί επίσης συχνά να οδηγήσει σε λήψη αντιβιοτικών τα οποία είναι κατά κανόνα περιττή (από το κρύο και τη γρίπη και οι δύο προκαλούνται από ιούς) και μπορεί να βλάψει το έντερό σας. Εξασφάλιση ένα ισχυρό θεμέλιο για την υγεία και την ακόλουθη απλή βέλτιστων πρακτικών θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στη μείωση του κινδύνου σας να πάρει τη γρίπη. Εδώ είναι δέκα συμβουλές για τη διατήρηση της υγείας αυτής της περιόδου γρίπης.

Πλένετε τα χέρια σας συχνά και σχολαστικά

Αυτός είναι ο νούμερο ένα τρόπος για την πρόληψη της γρίπης και άλλες λοιμώξεις του αναπνευστικού. Θα πρέπει να τρίβει τα χέρια σας πολύ καλά με σαπούνι και νερό για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα για να σκοτώσει τους ιούς. Είκοσι δευτερόλεπτα είναι για πόσο καιρό χρειάζεται για να τραγουδήσει το ABC μία φορά μέσα. Μην αγγίζετε τα μάτια, τη μύτη, το στόμα ή χωρίς πρώτα να πλένετε τα χέρια σας.

Θεραπεύστε το έντερό σας

έντερό σας είναι η πύλη σας για την υγεία, το 80% του ανοσοποιητικού συστήματος βρίσκεται στο έντερο σας. Βεβαιωθείτε ότι το έντερό σας είναι σε άριστη κατάσταση, και να πάρει μια υψηλής ποιότητας, πολλαπλών στελεχών προβιοτικών με τουλάχιστον 25 δισεκατομμύρια μονάδες. Αυτό θα κρατήσει τα επίπεδα των καλών βακτηρίων του εντέρου για να βοηθήσει την καταπολέμηση των μολύνσεων.

Μειώστε το αλκοόλ και ζάχαρη κατανάλωση

Ακόμη και η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ καταστέλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα, και ως εκ τούτου το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Η κατανάλωση πάρα πολλή ζάχαρη μπορεί να καταστείλει το ανοσοποιητικό σύστημα και να το καταστήσει πιο δύσκολο για το σώμα σας να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις όπως η γρίπη. Αφήνει, επίσης, να ανοίξετε να έντερο λοιμώξεις, όπως η Candida και SIBO, που καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να προκαλέσει διαρροή του εντέρου.

Με την αφθονία των διακοπών αντιμετωπίζει αυτήν την εποχή του χρόνου, τους πόθους ζάχαρης μπορεί να είναι μια πραγματική αρκούδα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αγαπώ μου το συμπλήρωμα του αίματος Υποστήριξη ζάχαρη. Είναι ένα μείγμα από βότανα και βιταμίνες που βοηθούν στην υποστήριξη υγιή μεταβολισμό της γλυκόζης για να κάνει την υπέρβαση πόθους ζάχαρης ευκολότερη.

Μειώστε το άγχος σας

Το άγχος είναι γνωστό ότι καταστέλλει το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Σκεφτείτε το διαλογισμό, τη γιόγκα, ή βελονισμό.

Πάρτε 7-9 ώρες ύπνου κάθε νύχτα

Το σώμα σας βασίζεται σε ύπνο για να ανακτήσει από την καθημερινή έκθεση σε τοξίνες. Η χρόνια έλλειψη ύπνου μπορεί να μειώσει σημαντικά τη λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Πάρτε μια ανοσοποιητικού Booster

Δώστε το ανοσοποιητικό σύστημά σας μια προστιθέμενη ώθηση με ένα συμπλήρωμα που περιέχει ανοσοσφαιρίνες και πρωτεΐνη, όπως το ανοσοποιητικό ώθηση σκόνη. Αυτό το συμπλήρωμα είναι ένα καθαρισμένο μορφή πρωτόγαλα, το οποίο είναι το πρώτο γάλα μετά τη γέννηση σχεδιαστεί για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα. Οι ανοσοσφαιρίνες στο πρωτόγαλα θα ενισχύσει αντισώματα IgA σας, η οποία είναι το σώμα σας πρώτη γραμμή άμυνας. Αυτά τα αντισώματα IgA που παράγονται από κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος στο έντερο σας και μπορεί να απενεργοποιήσει ή ακόμη και την εξάλειψη των επιβλαβών παθογόνα και τις τοξίνες, όπως αυτές που έρχονται με εποχική ασθενείας και βακτηριακές ανισορροπίες. Αυτό σημαίνει ότι το ανοσοποιητικό ώθηση θα ενισχύσει, να μην αυξήσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα, το οποίο είναι το κλειδί για κάποιον με αυτοανοσία.

Θα ήθελα να συστήσω αυτό το συμπλήρωμα για όποιον θέλει να λάβει προληπτικά μέτρα για την υγεία τους και να αποφύγουν τις εποχιακές ασθένειες. Είναι προέρχονται από γαλακτοκομικά, ωστόσο, είναι ελεύθερο από καζεΐνη (η πρωτεΐνη στα γαλακτοκομικά που οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ευαίσθητα σε), και περιέχει τέτοια ελάχιστη γαλακτοκομικά που δεν θα προκαλέσει μια αντίδραση για το μέσο άτομο.

Συμπλήρωμα με γλουταθειόνη, κουρκούμη, και η βιταμίνη C

Τα αντιοξειδωτικά είναι πολύ σημαντικές για τη λειτουργία του ανοσοποιητικού σας. Η γλουταθειόνη είναι το κύριο αντιοξειδωτικό στο σώμα σας, υπεύθυνη για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος και βοηθούν το συκώτι σας με την αποτοξίνωση. Η κουρκουμίνη είναι το πορτοκαλί χρωστική ουσία στην κουρκούμη και ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βελτιώνει την υγεία των αρθρώσεων και την καρδιαγγειακή λειτουργία. Η βιταμίνη C παρέχει ισχυρή προστασία αντιοξειδωτικό και υποστηρίζει τη βέλτιστη λειτουργία του ανοσοποιητικού

Βελτιστοποίηση της βιταμίνης D

Η βιταμίνη D είναι ένα ισχυρό ρυθμιστή του ανοσοποιητικού συστήματος, που σημαίνει ότι είναι το κλειδί για την καταπολέμηση των μολύνσεων και τη ρύθμιση της αυτοανοσίας. Βέλτιστη επίπεδα κυμαίνονται από 50 έως 70 ng / mL, γι ‘αυτό προτείνουμε τη λήψη 5.000 IU μιας υψηλής ποιότητας βιταμίνης D συμπλήρωμα ανά ημέρα και που εργάζονται με έναν γιατρό να παρακολουθούν τακτικά τα επίπεδα σας. Θα ήθελα επίσης να είστε βέβαιοι ότι το συμπλήρωμα βιταμίνης D σας σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Κ για να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλή απορροφάται και δεν οδηγεί σε αποτιτανώσεις αρτηρίας.

Σκεφτείτε ένα συμπλήρωμα ψευδαργύρου

Ο ψευδάργυρος είναι ένα άλλο ισχυρό αντιοξειδωτικό που παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία του ανοσοποιητικού. Εντός του ανοσοποιητικού συστήματος, ψευδάργυρος απαιτείται για ρύθμιση γονιδίου και τη λειτουργία των ουδετερόφιλων, κύτταρα φυσικοί φονείς, και λεμφοκύτταρα, τα οποία είναι όλοι οι τύποι των λευκών αιμοσφαιρίων.

Πάρτε την αφθονία του Ασκήσεις

Η άσκηση μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα με την αύξηση της κυκλοφορίας σας και την ανακούφιση του στρες. Η αυξημένη κυκλοφορία του επιτρέπει αντισώματα για να ταξιδέψει σε όλη την κυκλοφορία του αίματός σας πιο γρήγορα, πράγμα που καθιστά ευκολότερο για το ανοσοποιητικό σας σύστημα να καταπολεμήσει την ασθένεια. Η άσκηση μπορεί επίσης να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα, ανακουφίζοντας από το στρες και την επιβράδυνση της απελευθέρωσης των ορμονών του στρες στο σώμα.