Ποιες είναι οι συνέπειες της oversleeping για την υγεία σας;

Χτύπημα στο κρεβάτι μετά από μια κουραστική μέρα είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένος συναισθήματα στον κόσμο. Μπορεί να θέλετε να περνούν περισσότερο χρόνο ύπνου, αγκαλιάζουν στοργικά επάνω σε ζεστό, φιλόξενο κρεβάτι σας σαν να μην υπάρχει αύριο. Αν κοιμάμαι πάρα πολύ κάποια στιγμή μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλη μια διαπραγμάτευση? Ωστόσο, αν γίνει μια συνήθεια, τότε μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας σε περισσότερους από έναν τρόπους. Εάν αυτό προκαλεί ανησυχία, σας προτείνουμε να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο και να κατανοήσουν πώς oversleeping μπορεί να σας επηρεάσει.

Ποια είναι η ιδανική ποσότητα του ύπνου ένα άτομο χρειάζεται;

Θα πρέπει όλοι μας να κοιμηθείτε καλά για να είναι υγιής και εγκάρδια. Ο ύπνος είναι ο καλύτερος τρόπος για το σώμα μας ανήκει και recoups. Ωστόσο, περισσότερο ύπνο μπορεί να μην είναι τόσο καλή μιας ιδέας. Έτσι, ποια είναι η ιδανική ποσότητα ύπνου που χρειάζεται ένα άτομο; Λοιπόν, ο παρακάτω πίνακας μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε μια δίκαιη ιδέα. Οι τιμές που αναφέρονται παραπάνω μέλος το προβλεπόμενο ποσό του ύπνου διαφορετικές ηλικιακές ομάδες απαιτούν. Ωστόσο, οι απαιτήσεις του ύπνου μπορεί να διαφέρουν από το ένα άτομο στο άλλο.

Ποιες είναι οι πιθανές αιτίες της oversleeping;

Oversleeping είναι όταν κοιμούνται περισσότερο από ό, τι χρειάζεται το σώμα σας. Ως εκ τούτου, ένα άτομο κοιμάται περισσότερο από το 10 έως 12 ώρες την ημέρα μπορεί να εμπίπτουν στην κατηγορία των υπερυπνία. Πολλές αιτίες μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικό ύπνο. Μερικά από τα κοινά oversleeping λόγοι είναι οι εξής.

  • Εάν πάσχετε από κατάθλιψη ή άγχος, μπορεί να κοιμηθεί για πολλές ώρες.
  • Αν έχετε άπνοια ύπνου, σηκωθείτε από το κρεβάτι μπορεί να φαίνεται σαν ένα δύσκολο έργο.
  • Εάν έχετε προβλήματα θυρεοειδούς, μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικό ύπνο.
  • Εάν πάσχετε από καρδιακές παθήσεις, μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικό ύπνο.
  • Μερικές φορές υπερβολική κούραση μπορεί να σας κάνει να κοιμάμαι πάρα πολύ.
  • Εάν παίρνετε ορισμένα φάρμακα, μπορεί να σας κάνει να κοιμηθείτε περισσότερο από το συνηθισμένο.

Πώς γίνεται η διάγνωση της oversleeping Έγινε;

Αν μοτίβο oversleeping σας εκτείνεται μέχρι έξι εβδομάδες και πέρα, μπορεί να αποτελεί ένδειξη μιας υποκείμενης ιατρικό θέμα που μπορεί να κάνει αυτές τις αλλαγές στο πρότυπο ύπνου σας. Είναι ζωτικής σημασίας να πάρετε τον εαυτό σας εξέτασε διεξοδικά για να καθοριστεί η πραγματική αιτία της oversleeping. Ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει κάποιες εξετάσεις και μπορεί ακόμη και να σας ζητήσω να πάει σε μια μελέτη ύπνου. Εάν δεν υπάρχουν εμφανείς ιατρικά θέματα που σχετίζονται με oversleeping, ο γιατρός σας μπορεί να προτείνει τις ακόλουθες τεχνικές διάγνωσης:

1. polysomnogram Test

Θα σας ζητηθεί να παραμείνουν στην κλινική ή τον ύπνο κέντρο, και διάφορα εργαλεία θα παρακολουθεί το ρυθμό της καρδιάς, τη δραστηριότητα του εγκεφάλου, κινήσεις των κάτω άκρων, κινήσεις των ματιών κ.λπ.

2. Κλίμακα υπνηλίας Epworth

Ο γιατρός σας μπορεί να μετρήσει υπνηλία σας σε αυτή την κλίμακα για τη δημιουργία πόσο ύπνο σας μπορεί να επηρεάζει την καθημερινή σας λειτουργία.

3. πολλαπλές δοκιμές λανθάνουσα κατάσταση ύπνου

Εκτός από ή μετά τη δοκιμή polysomnogram σας, ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει πολλαπλές δοκιμές λανθάνουσα κατάσταση ύπνου για να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του ύπνου σας και πώς υπνάκο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

4. Διατηρήστε μια Γαλακτοκομικά

Ο γιατρός σας μπορεί ακόμη και να σας ζητήσει να διατηρηθεί ένα ημερολόγιο πρότυπο ύπνου σας, αυτό είναι όταν κοιμάστε όταν σηκώνεστε, πόσα τα NAP σε μια ημέρα που παίρνετε, κ.λπ.

Ποιες είναι οι παρενέργειες της oversleeping;

Όπως και ο τρόπος που το σώμα μας χρειάζεται τροφή από τα τρόφιμα, τον ύπνο τρέφει τις αισθήσεις του σώματός μας. Αισθανόμαστε χαλαροί και ανανεωμένοι μετά πλησιάζει σε κάποιο ήσυχο ύπνο. Ωστόσο, κοιμούνται περισσότερο από ό, τι απαιτείται από το σώμα μας δεν μπορεί να είναι καλό για εμάς, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες φυσικές και διανοητικές επιπλοκές. Παρακάτω είναι μερικές σωματική και ψυχική τους κινδύνους oversleeping που μπορεί να προκύψουν.

Φυσικές Επιδράσεις

Αν αναρωτιέστε πώς το σώμα σας μπορεί να αντιδράσει αρνητικά σε πολύ κλείσουν τα μάτια, καλά, εδώ είναι μερικοί λόγοι που μπορεί να σας κάνει να ξανασκεφτούμε αν θα πρέπει να αναβάλετε τα πόδια προς τη δόξα ή όχι.

1. Μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες εμφάνισης διαβήτη

Μπουλντόζας μακριά για περισσότερο από 9 ώρες την ημέρα θα μπορούσε να σας θέσει σε αυξημένο κίνδυνο ανάπτυξης διαβήτη. Έτσι, αν νομίζατε ότι ο ύπνος για λίγες επιπλέον ώρες δεν μπορεί τόσο μεγάλη ταλαιπωρία? καλά, μπορεί να είναι και μπορεί να προκαλέσει διαβήτη. Αυτό είναι επειδή έχει αποδειχθεί σε μία από τις μελέτες ότι οι άνθρωποι που κοιμόντουσαν 9 ή περισσότερες ώρες την ημέρα, είχαν 50 τοις εκατό περισσότερες πιθανότητες να πάρει το διαβήτη σε σχέση με όσους κοιμόντουσαν λιγότερο ώρες σε καθημερινή βάση.

2. Μπορεί να σας κάνει βαριές

Μπορείτε καταναλώνουν τρόφιμα να παρέχουν ενέργεια στο σώμα σας και το σώμα σας καίει τις θερμίδες όταν κάνετε τις βασικές δουλειές του σπιτιού σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, όταν περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του ύπνου, το σώμα σας μπορεί να κρατήσει συσσωρεύονται στις επιπλέον θερμίδες, η οποία τελικά θα οδηγήσει σε αύξηση του σωματικού βάρους. Σύμφωνα με μια μελέτη, οι άνθρωποι που κοιμόντουσαν για 9 ή περισσότερες ώρες την ημέρα σε τακτική βάση είχαν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν παχύσαρκοι σε ένα διάστημα έξι ετών από ό, τι οι άνθρωποι που το κάνουν μπάλα.

3. Μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους

Εάν αντιμετωπίζετε συνεχή κρίσεις πονοκεφάλους, υπάρχει ένα καλό ποσό της δυνατότητας που μπορεί να επιδίδεται σε πάρα πολύ ύπνο. Αυτό συμβαίνει επειδή η υπερβολική ύπνου επηρεάζει αρνητικά τους νευροδιαβιβαστές του εγκεφάλου, η οποία με τη σειρά της μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα, όπως πονοκεφάλους και πόνους.

4. Μπορεί να προκαλέσει οσφυαλγία

Μπορεί να ακούγεται λίγο εκτός τόπου, αλλά και τον ύπνο για μεγαλύτερες διάρκειες μπορεί να προκαλέσει πόνους στην πλάτη και τους πόνους. Αυτό συμβαίνει επειδή το σώμα σας δεν γίνεται να είναι σε θέση, για τον καθορισμό για μεγάλο χρονικό διάστημα, μάλλον υποτίθεται ότι είναι σε κίνηση. Ξαπλωμένος στο κρεβάτι για πολύ μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα στάση του σώματος και πόνο στην πλάτη.

5. Μπορεί να αναμιχθεί με τη γονιμότητα σας

Αναβολή και της γονιμότητας, δεν έχουν καμία σχέση; Λοιπόν, αν σκοπεύετε για να μείνετε έγκυος, μπορεί να είναι ένα σοφό πράγμα για να εξετάσει πόσο χρόνο που περνάτε στον ύπνο γιατί κοιμάται για μεγαλύτερες διάρκειες μπορεί να εμποδίσει τη γονιμότητά σας με την διαταράσσοντας την ορμονική ισορροπία και επηρεάζουν τις κιρκαδικούς κύκλους. Σε μία από τις μελέτες, παρατηρήθηκε ότι οι γυναίκες που κοιμήθηκαν για 9 έως 11 ώρες ανά ημέρα ήταν λιγότερο γόνιμα σε σύγκριση με γυναίκες που dozed για οκτώ ή λιγότερες ώρες ανά ημέρα.

6. Μπορεί να προκαλέσει καρδιακή εγκεφαλικά επεισόδια

Σύμφωνα με μια μελέτη, που είχε παρατηρηθεί ότι οι άνθρωποι που κοιμούνται για περισσότερες από 8 ώρες την ημέρα είναι σε περίπου 50 τοις εκατό υψηλότερο κίνδυνο να υποστούν εγκεφαλικό επεισόδιο από ό, τι οι άνθρωποι που κοιμόντουσαν για 8 ή λιγότερες ώρες την ημέρα. Ως εκ τούτου, περισσότερες ώρες ύπνου μπορεί να σας βάλει σε κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου. Αναβολή λιγότερο για να κρατήσει την καρδιά εγκεφαλικά επεισόδια στον κόλπο.

Ψυχική Επιδράσεις

Εκτός από επηρεάζουν τη σωματική σας ευεξία, oversleeping μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ψυχική σας ευεξία πάρα πολύ. Εδώ είναι μερικοί τρόποι oversleeping μπορεί να επηρεάσει την ψυχική υγεία σας:

1. Μπορεί να σας δημιουργεί άγχος ή να προκαλέσει άγχος

Το άγχος είναι όταν ανησυχούν περισσότερο για τα πράγματα και τις καταστάσεις από ό, τι απαιτείται. Μερικές φορές μπορεί να σας κάνει να στερηθεί τον ύπνο, ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να κάνει ακριβώς το αντίθετο. Αυτό μπορεί να σας κάνει πιο υπνηλία και μεθυσμένος γιατί μπορεί να θέλετε να αποφεύγουν την πραγματικότητα και να περνούν το χρόνο τους ύπνο.

2. Μπορεί να προκαλέσει κατάθλιψη

Oversleeping μπορεί να επηρεάσει τα επίπεδα σεροτονίνης σας, η οποία με τη σειρά της μπορεί να οδηγήσει σε συμπτώματα κατάθλιψης ή άλλα τέτοια ψυχική συνθήκες. Ως εκ τούτου, κοιμάται αυτές τις επιπλέον ώρες δεν μπορεί να κάνει τίποτα καλό να πάρει τη διάθεσή σας στα ύψη, αλλά μπορεί να σας κάνει να νιώσετε όλα ζοφερή ή καταδικασμένη, έτσι ώστε να γίνει έλεγχος για το snooze χρόνο.

3. Μπορεί να προκαλέσει προβλήματα μνήμης

Oversleeping μπορεί να παιδεύεστε με τη μνήμη σας ή τους τρόπους που μπορείτε να θυμάστε τα πράγματα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλές ώρες του ύπνου σε τακτική βάση μπορεί να επηρεάσει σώματός τους νευροδιαβιβαστές σας, κάνοντάς σας ξεχασιάρης.

4. Μπορεί να προκαλέσει ύπνου Hangover

Όταν κοιμάστε περισσότερο, μπορείτε να αντιμετωπίσετε σύγχυση ή νωθρότητα. Αυτά τα συναισθήματα είναι επίσης ονομάζεται hangover ύπνο. Όταν αντιμετωπίζετε τέτοια συμπτώματα, μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτονται και ενεργούν. Ως εκ τούτου, για να είναι πιο έτοιμοι και ενεργό, κοιμούνται με μέτρο για την αποφυγή oversleeping ναυτία και άλλα τέτοια συναισθήματα.

5. Μπορεί να προκαλέσει διπολική διαταραχή

Μπορεί να πιστεύετε ότι oversleeping μπορεί να οδηγήσει σε διπολικές διαταραχές πάρα πολύ; Λοιπόν, σύμφωνα με μια μελέτη, έχει παρατηρηθεί ότι οι άνθρωποι που είχαν διπολικές διαταραχές κοιμηθεί για μεγάλες διάρκειες από ό, τι ο οποίος μπάλα.

6. Μπορεί να προκαλέσει ευερεθιστότητα και άλλες συναισθηματικές θέματα

Έτσι, έχετε σκεφτεί ότι επιπλέον αναβολής ώρα θα σας δώσει μια ευτυχισμένη κατάσταση του νου, αλλά μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας όλα τα γκρινιάρης και οξύθυμος. Λοιπόν, oversleeping μπορεί να αναμιχθεί με την ορμονική ισορροπία σας κάνουν να ασταθής και εκκεντρικός.

Πώς να τον εαυτό σας σταματήσει από oversleeping;

Αν έχετε κοιμηθεί μακριά προς τη δόξα ή oversleeping, υπάρχουν μέτρα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να σταματήσει αυτό. Εδώ είναι μερικά oversleeping θεραπείες που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει.

  • Κάνετε ένα πρόγραμμα για τον ύπνο σας και προσπαθήστε προσκολλημένο σε αυτό.
  • Πάρτε ένα ξυπνητήρι για τη διάσωση και να ορίσετε μια αφύπνιση για να ξεπεραστεί oversleeping διαταραχή σας.
  • Εκθέτουν τον εαυτό σας με περισσότερο φυσικό φως και βεβαιωθείτε ότι το δωμάτιό σας διαθέτει έντονο φως πάρα πολύ, διότι λαμπερά φώτα είναι πολύ αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση oversleeping συμπτώματα.
  • Μερικές φορές, ορισμένες συνταγές φαρμάκων μπορεί να προκαλέσει αυτό το πρόβλημα. Μπορείτε να ρωτήσετε το γιατρό σας για να αλλάξετε τη συνταγή σας.

Αυτές οι συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να ασχοληθεί με oversleeping ζητήματα και επίσης να βοηθήσει στη διατήρησή τους σε απόσταση. Αν oversleeping δεν μπορεί να είναι ότι η κοινή στους ανθρώπους και αυτή η κατάσταση μπορεί να συμβεί μόνο σε 2 τοις εκατό ανθρώπους, αν νομίζετε ότι έχετε να κάνετε με αυτή την κατάσταση, θα πρέπει να δράσει άμεσα και να λάβει διορθωτικά μέτρα. Ρωτήστε τους γιατρούς σας βοηθήσουν για την ίδια.