Ποια είναι τα αιθέρια έλαια που μπορούν να κρατήσουν τα στήθη υγιή και σταθερή

Εγκυμοσύνη και θηλασμός μπορεί να επηρεάσει το μέγεθος και το σχήμα των μαστών σας. Όταν θηλάζετε το μωρό σας, η ροή του γάλακτος τεντώνει το δέρμα του μαστού, η οποία μετατοπίζει το λιπώδη ιστό και τον συνδετικό ιστό στο στήθος σας. Αυτό είναι ένα κοινό αισθητικό πρόβλημα, αφού θηλάζει ένα παιδί? δεν είναι μια ιατρική ανησυχία. Είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο οι γυναίκες καταλήγουν με χαλαρά, χαλαρά στήθη μετά το θηλασμό.

Υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι το στήθος σας δεν θα μπορούσε να επιστρέψει στην προ-θηλασμού σχήμα ή το μέγεθός τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι σταθερή και υγιή. Αντί να αναζητούν χειρουργικές λύσεις για τα όμορφα στήθη, αναζητήστε φυσικούς τρόπους για να έχουν πιο σταθερή στήθος μετά το θηλασμό.

Η καλοσύνη των αιθέριων ελαίων μπορεί να κάνει θαύματα για την υγεία του μαστού και μπορεί να μετατρέψει πραγματικά το στήθος σας να φαίνεται σταθερή και υγιή. Οι γυναίκες, ειδικά τις θηλάζουσες μητέρες έχουν γίνει ιδιαίτερα προσεκτικοί για την υγεία του στήθους τους, και το φυσικό μασάζ πετρελαίου είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να βοηθήσει τις ανησυχίες τους.

Αιθέρια έλαια για την Υγεία του Μαστού

Εδώ είναι μια λίστα με αιθέρια έλαια για σταθερή και υγιή στήθη. Διαφορετικές έλαια είπε να διευκολύνει τα συμπτώματα διαφόρων παθήσεων του δέρματος. Σημειώστε ότι ορισμένα έλαια δεν ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος. Έτσι επιλέξετε το σωστό λάδι για το στήθος σας μόνο μετά από διαβούλευση με το γιατρό σας.

1. Ελαιόλαδο

Ξέρατε ότι αυτή η υγιές συστατικό της κουζίνας είναι εξίσου υγιές για το στήθος σας; Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και λιπαρά οξέα, ελαιόλαδο θαύματα στην επούλωση κρεμώντας στήθη. Βοηθά να βελτιώσει την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας σας, καθιστώντας την εταιρεία στήθη. Για να χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο για σύσφιξη του μαστού, ρίξτε μια μικρή ποσότητα του λαδιού, τρίψτε τις παλάμες σας μεταξύ τους για να τους θερμότητα, και μασάζ το στήθος σας. Ξεκινήστε κάνοντας μασάζ ένα στήθος κάθε φορά στους κύκλους – τόσο δεξιόστροφα και αριστερόστροφα. Επαναλάβετε αυτό για τον άλλο μαστό και μασάζ για πέντε έως δέκα λεπτά κάθε μέρα.

2. Coconut Oil

Τα οφέλη των λάδι καρύδας για το δέρμα και τα μαλλιά είναι αμέτρητες. Όταν χρησιμοποιείται για μασάζ, ενισχύει τους ιστούς του μαστού και βοηθά να απαλλαγούμε από ραγάδες της εγκυμοσύνης. Η ήπια μυρωδιά του λαδιού καρύδας βοηθά ηρεμήσει τα νεύρα και την εξισορρόπηση των ορμονών. Το πλεονέκτημα των λάδι καρύδας είναι ότι είναι λιγότερο λιπαρό σε σύγκριση με άλλα έλαια, ώστε να μπορείτε εύκολα να κάνετε μασάζ το στήθος σας με λάδι καρύδας και αφήστε το χωρίς να ανησυχείτε για χρώση σουτιέν σας. Τρίψτε το στήθος σας μία φορά την ημέρα για καλύτερα αποτελέσματα.

3. Αμυγδαλέλαιο

δέρμα του μαστού τείνει να χάσει την υγρασία του, όταν οι ιστοί απλώσει – αυτό είναι όπου αμυγδαλέλαιο έρχεται στη διάσωση. Αυτή η πλούσια σε βιταμίνες λάδι τρέφει τα στήθη και τους δίνει την υγρασία που χρειάζονται. Θεραπεύει τους ιστούς, κάνοντας το στήθος σας να φαίνεται μεγαλύτερο και πιο σταθερή. Πλέον, νιώθεις φρέσκια μετά από μασάζ το στήθος σας με αμυγδαλέλαιο, γιατί το γλυκό άρωμα του καθυστερεί στο σώμα σας. Επίσης, αμυγδαλέλαιο μπορεί να αυξήσει το μέγεθος κύπελλο δεδομένου ότι βελτιώνει την κυτταρική ανάπτυξη, και η τακτική μασάζ μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ροής του αίματος, τη θεραπεία έτσι κρεμώντας στήθη.

4. Σογιέλαιο

Το έλαιο εκχυλίζεται από τους σπόρους σόγιας είναι εξαιρετική για τη διεύρυνση του μαστού. Σογιέλαιο μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα των οιστρογόνων στο σώμα, ενισχύοντας έτσι το μέγεθος του στήθους. Υποστηρίζει την ανάπτυξη των ιστών του μαστού, θεραπεύοντας έτσι κρεμώντας στήθη και τα κάνουν να μοιάζουν -firmer. Τρίψτε το στήθος σας κάθε μέρα με δύο κουταλιές της σούπας λάδι σόγιας, και θα δείτε η αλλαγή αρκετά σύντομα. Πιστεύεται επίσης ότι η κατανάλωση σόγιας, προϊόντα μπορεί να βοηθήσει να αυξήσει το μέγεθος του στήθους, αλλά θα πρέπει να τα καταναλώνετε με μέτρο.

5. Τριγωνέλλα Oil

Αυτό είναι μια άλλη αποτελεσματική μαστού σύσφιξη έλαιο. Μασάζ στην περιοχή του στήθους με λάδι fenugreek βοηθά την επέκταση των ιστών του μαστού, έτσι θεραπεία τους και να κάνουν τα στήθη σας πιο σταθερή. έλαιο τριγωνέλλας αναμιγνύεται με λάδι τζίντζερ θαύματα σε φυσικώς σύσφιξη του δέρματος του μαστού. Εφαρμόστε αυτήν συνδυασμό με το στήθος σας και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις για δέκα λεπτά. Αφήστε μια μέρα στην άλλη. Σε μερικές εβδομάδες, θα έχετε μαλακά και σταθερά στήθη.

6. Primrose Oil

Primrose Oil χρησιμοποιείται ευρέως για τη θεραπεία πολλών δερματικών διαταραχών. Αυτό το λάδι συνιστάται ιδιαίτερα για τις γυναίκες που βιώνουν πόνο στο στήθος. Πλούσιο σε λιπαρά οξέα, ανακουφίζει φλεγμονή του δέρματος, αναζωογονεί το δέρμα και το διατηρεί υγιές και εύπλαστο. Να τρίψει το στήθος σας με primrose έλαιο μπορεί να ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή του στήθους, και φυσικά, να αυξήσει το μέγεθος του στήθους. Οι γυναίκες με χαλαρά στήθη συνιστάται η χρήση primrose πετρέλαιο, αλλά αν το δέρμα σας είναι ευαίσθητο, δεν εφαρμόζουν αυτό το λάδι απευθείας στην επιφάνεια. Βεβαιωθείτε ότι το αναμίξετε με αμύγδαλο ή ελαιόλαδο.

7. Emu Oil

έλαιο Emu δεν είναι σαν οποιοδήποτε άλλο λάδι, επειδή εξάγεται από ένα πουλί αντί ενός σπόρου ή ένα λουλούδι. Αυτό το έλαιο είναι μοναδική επειδή τα λιπαρά οξέα που υπάρχουν σε αυτό μιμούνται τα κύτταρα στο ανθρώπινο σώμα. Λόγω της στενής ομοιότητάς του με τα ανθρώπινα κύτταρα του δέρματος, αυτό απορροφάται γρήγορα από το σώμα και διεισδύει εντός στρώματα του δέρματος, την επίτευξη των ιστών και των κυττάρων. το πετρέλαιο ΟΝΕ μπορεί, στην πραγματικότητα, διαπερνούν επτά στρώματα του δέρματος, και να θρέψει το δέρμα γύρω από την περιοχή του στήθους. Λειτουργεί θαύματα στη μείωση των ραγάδων γύρω από το στήθος, πυκνώνει τα στρώματα των κυττάρων και ενισχύει το μέγεθος του στήθους σας.

Αυτά τα αιθέρια έλαια διαπερνούν το δέρμα βαθιά για να θρέψει και να θεραπεύσει τους ιστούς του δέρματος. Για πιο σταθερή και πιο υγιή στήθη, θα πρέπει να ξεκινήσετε το μασάζ το στήθος σας με κάθε ένα από αυτά τα έλαια που ταιριάζει στο δέρμα σας.

Μασάζ Συμβουλές για σταθερά στήθη

Εδώ είναι μερικές συμβουλές που θα πρέπει να έχετε κατά νου, ενώ μασάζ στήθη σας:

  • Πριν μασάζ το στήθος σας, τρίψτε τις παλάμες σας μεταξύ τους για να ζεσταθεί το λάδι.
  • Να μην είναι σκληρή για το στήθος σας. Είναι ευαίσθητα όργανα, και θα πρέπει να μασάζ απαλά.
  • Μασάζ σε μια κυκλική κίνηση, καθώς και προς τα πάνω. Αυτό θα συμβάλει στην ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος στο στήθος.
  • Τρίψτε το στήθος σας, είτε πριν από την κολύμβηση το πρωί ή πριν πάτε για ύπνο το βράδυ. Επιλέξτε ένα χρόνο, σύμφωνα με την άνεσή σας.
  • Περιορίστε το χρόνο μασάζ σας για 15 λεπτά.
  • Η συνέπεια είναι το κλειδί. Μασάζ τακτικά για καλύτερα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, υπάρχουν χειρουργικές λύσεις για τα μεγαλύτερα και πιο στητά στήθη. Αλλά γιατί να ξοδέψετε μια περιουσία, όταν τα αιθέρια έλαια μπορεί να κάνει το κόλπο για σας φυσικά; Δώστε αυτά τα λάδια μια δοκιμή, και είστε αναγκασμένοι να παρατηρήσετε μια αλλαγή αρκετά σύντομα.