Οι top 5 αιθέρια έλαια για υγιή δόντια και ούλα

Παίρνω τη στοματική υγεία είναι πολύ σοβαρά. Νομίζω ότι όλοι πηγάζει από την παιδική ηλικία μου, βλέποντας τον παππού μου αφαιρέσει οδοντοστοιχίες του. Θα πρέπει να παραδεχτούμε, είναι μια αρκετά σοκαριστικό και, ενδεχομένως, ουλές πράξη να βεβαιώσει αν δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει! Θέλω να πω, εδώ ήταν ένας άνθρωπος που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε, το δικό μου παππού, και θα μπορούσε να αφαιρέσει πραγματικά τα δόντια του τη νύχτα. Είναι γαργαλιστικές και με τρομοκράτησε την ίδια στιγμή. Κυρίως τρομοκρατημένοι.

Έτσι, όταν άρχισα την υιοθέτηση μιας πιο φυσικό τρόπο ζωής, οδοντόκρεμα και στοματικό διάλυμα μου ήταν το τελευταίο που θα μετατραπεί. Νόμιζα ότι χρειάζεται πραγματικά αυτές τις χημικές ουσίες για να κρατήσει τα δόντια μου επιπλέον sparkly και τα ούλα μου υγιείς! Αλλά nope. Ακριβώς όπως έμαθα ότι όλα-φυσικό αποσμητικό μπορεί να σας κρατήσει απόλυτα άοσμα, διαπίστωσα ότι όλες οι φυσικές πρακτικές στοματικής υγιεινής μπορεί να κρατήσει τα δόντια και τα ούλα σας σε άριστη κατάσταση χωρίς να υποβάλλονται το σώμα σας σε ένα σωρό nasties.

Τα αιθέρια έλαια αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του φυσικού ρουτίνας στοματική φροντίδα μου. Όπως γνωρίζουμε, τα οφέλη των αιθέριων ελαίων είναι πολύ περισσότερο από αρωματικά. Έχουν καταπληκτική θεραπευτικές, επουλωτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιώ τις ακόλουθες 5 αιθέρια έλαια σε όλα-τα φυσικά λεύκανση και εκ νέου ορυκτοποίησης οδοντόκρεμα και φυσικά φυτικά στόμα στοματικό διάλυμα μου.

Οι top 5 αιθέρια έλαια για υγιή δόντια και ούλα

Κανέλα αιθέριο έλαιο

Cinnamon Essential Oil έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες, ειδικά αντιμυκητιακή της, αντιβακτηριακές ιδιότητες. Πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη στη Νέα Ζηλανδία έδειξε ότι η κανέλα Αιθέριο Έλαιο έχει τη μεγαλύτερη αντιμικροβιακή δραστικότητα έναντι Streptococcus mutans , το βακτήριο που ευθύνεται για τη φθορά των δοντιών, και Lactobacillus plantarum , ένα από τα βακτήρια που είναι υπεύθυνα για τη νόσο των ούλων. Είναι αρκετά εντυπωσιακό καταριέται.

Αιθέριο έλαιο μέντας

Οι ερευνητές έχουν βρει ότι το αιθέριο έλαιο μέντας είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην εξόντωση των αναερόβιων βακτηρίων, είναι ένα είδος βακτηριδίου που ευδοκιμούν σε ένα περιβάλλον χαμηλού οξυγόνου, όπως το στόμα, και μπορεί να προκαλέσει ασθένειες των ούλων.

Δυόσμος αιθέριο έλαιο

Δυόσμος Αιθέριο Έλαιο ιδιότητες είναι πολύ παρόμοια με εκείνη της αιθέριο έλαιο μέντας. είναι ένα ισχυρό αντισηπτικό, εξαλείφοντας τα μικρόβια και βοηθώντας τυχόν πληγές επουλώνονται πιο γρήγορα. Είναι επίσης καταπραϋντικό για μαλακούς ιστούς, όπως ιστό των ούλων.

αιθέριο έλαιο Μύρο

Αιθέριο Έλαιο Μύρο δρα τόσο ως αντισηπτικό και ένα πιπίλα. Για το λόγο αυτό, ήταν ανέκαθεν να υποστηρίξει την υγεία των ούλων και να θεραπεύσει έλκη στο στόμα. Αιθέριο Έλαιο Μύρο μπορεί επίσης να βοηθήσει την υγεία ιστό των ούλων με την υποστήριξη της ροής του αίματος στον ιστό.

Γαρύφαλλο αιθέριο έλαιο

Γαρύφαλλο αιθέριο έλαιο έχει χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική για εκατοντάδες χρόνια για να ανακουφίσει τον πόνο των δοντιών. Η κλινική έρευνα έδειξε ότι σκελίδα αναστέλλει πολλά παθογόνα βακτήρια. Στο παρελθόν, οι οδοντίατροι έχουν χρησιμοποιήσει σκελίδα για την απολύμανση διαταραγμένη ριζικών σωλήνων, δεδομένου ότι γαρίφαλο έχει μετρίως ισχυρή ιδιότητες μικροβιοκτόνο. Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι σκελίδα αιθέριο έλαιο έχει ιδιαίτερη ικανότητα να αναστέλλουν την ανάπτυξη των μεταλλαγμένων και άγριων στελεχών βακτηρίων, το οποίο είναι απλά συναρπαστικό.