Οι λόγοι για τους οποίους το πόσιμο νερό μετά το ξύπνημα είναι καλό

Στην Ιαπωνία, είναι κοινή πρακτική να πίνουν δύο πλήρη ποτήρια νερό μετά το ξύπνημα. Λέγεται για να έχει τη δυνατότητα να θεραπεύσει πλήρως μια σειρά από ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου, καθώς επίσης και να παρέχει μια σειρά από άλλα οφέλη. Και νομίζω ότι μπορεί να είναι προς κάτι. Ως έθνος, η Ιαπωνία έχει τη συνολική μέγιστη διάρκεια ζωής, σήμερα φιλοξενεί πάνω από 50.000 αιωνόβιοι, ή 100+ ετών. Είτε πρόκειται για την πρακτική νερό ή κάτι στο τσάι που πίνουν, μπορούμε να μάθουμε μερικά κόλπα από τους Ιάπωνες. Έτσι, ανεξάρτητα από το αν η πρακτική αυτή θα σώσει τη ζωή σας, όπως πιστεύουν, εδώ μια ματιά σε πολλά από τα άλλα αποδεδειγμένα οφέλη από την κατανάλωση δύο πλήρη ποτήρια νερό μετά το ξύπνημα.

Είναι ενυδατώνει αφυδατωμένο σώμα σας

Όταν ξυπνάς μετά από ένα μακρύ ύπνο, το σώμα σας είναι φυσικά αφυδατωμένα. Δεν έχει σημασία πόσο νερό που έπιναν την ημέρα πριν, έχετε εξαντλήσει τα καταστήματα σας και είναι καιρός να ξαναγεμίσετε τη δεξαμενή. Το πρώτο πράγμα που πόσιμο νερό μετά το ξύπνημα θα κάνουμε είναι να παρέχει στα κύτταρά σας με πολύ αναγκαία, ζωογόνο νερό. Συγκρίνετε αυτό με τον κανόνα? πίνοντας ένα 16 ουγκιά φλιτζάνι καφέ, που θα αφυδατώσει περαιτέρω την ήδη διψασμένο σώμα σας. Μετέχοντας σε αυτή την άμεση ενυδάτωση θα έχει σημαντικές αισθητή οφέλη, μεταξύ άλλων:

  • Αίσθημα πιο ανανεωμένοι
  • Έχοντας περισσότερο φυσική ενέργεια όλο το πρωί
  • Όντας πιο υγιείς και πιο ευτυχισμένοι

Ξεπλένει τις τοξίνες

Μετά τρέφοντας τα κύτταρα σας, πόσιμο νερό μετά το ξύπνημα θα καθαρίσουμε τις ανεπιθύμητες τοξίνες από το σώμα σας. Ενώ κοιμάστε ίδιο τον οργανισμό επισκευές σας, αναπληρώνει την ενέργεια και τις ισορροπίες ορμονών. Το αποτέλεσμα είναι οι τοξίνες και τα άλλα απόβλητα που απελευθερώνονται και περιμένουν να ξεπλυθεί. Μετά την εκκαθάριση σώμα σας από αυτές τις τοξίνες, θα νιώσετε μεγάλη και να είναι σε θέση να απορροφήσει περισσότερα θρεπτικά συστατικά από ένα καλά ισορροπημένο πρωινό. Αυτό οδηγεί επίσης να καθαρίσετε το δέρμα και την καλύτερη συνολική ευημερία.

Πυρκαγιές τον μεταβολισμό σας

Το πόσιμο νερό είναι ένα κρίσιμο τακτική όταν πρόκειται για την απώλεια βάρους. Αλλά το πόσιμο νερό μετά το ξύπνημα είναι το βέλτιστο τρόπο για να το κάνει. Σκεφτείτε το πόσιμο νερό μετά το ξύπνημα ως ξυπνητήρι για το μεταβολισμό σας. Αυτή η κλωτσιά πρωί νερού ξεκινά το μεταβολισμό σας και να έχει αποδειχθεί για να αυξήσει το δυναμικό καύση θερμίδων σας όλη την ημέρα.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το νερό που γεμίζει πραγματικά και να περιορίζει την όρεξή σας, επιτρέποντάς σας να κάνετε πιο έξυπνες επιλογές για το πρωινό σας. Αυτές οι έξυπνες επιλογές τείνουν να κυλήσει πάνω στο πιο έξυπνη επιλογή τη διάρκεια της ημέρας. Αν γνωρίζετε κάτι για την υγιεινή διατροφή, τότε ξέρεις ότι αυτή η δυναμική είναι τόσο ισχυρή. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει αυτή την δυναμική από ό, τι με ένα ψηλό ποτήρι νόστιμα νερό.

Καύσιμα το μυαλό σας

Εδώ είναι ένα γεγονός διασκέδασης? το μυαλό σας είναι 75% νερό. Αν έχετε πιει αρκετό από αυτό, θα ξέρετε ότι χωρίς νερό το μυαλό σας δεν πρόκειται να λειτουργήσει στο βέλτιστο επίπεδο. Ένα πρωί ποτήρι νερό θα σας κάνει να νιώσετε έντονη και σαφή τη διάρκεια της ημέρας, που σας δίνει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με όλα τα αφυδατωμένα ζόμπι που θα συναντήσετε.

σας κρατά τακτική και ανακουφίζει από τη δυσκοιλιότητα

Η κύρια αιτία της δυσκοιλιότητας είναι η αφυδάτωση. Το πόσιμο νερό όταν ξυπνάτε θα θεραπεύσει όχι μόνο την αφυδάτωση αλλά θα συμβάλει στην ανακούφιση της δυσκοιλιότητας, να βοηθήσει να σας κρατήσει τακτική και να προωθήσει ένα κίνημα το πρωί του εντέρου. Αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας.

Προλαμβάνει και θεραπεύει τη νόσο

Όπως προαναφέρθηκε, στην Ιαπωνία πιστεύεται ότι το πόσιμο νερό με αυτόν τον τρόπο μπορεί να θεραπεύσει ακόμα και τις πιο σκληρές ασθένειες πάροδο του χρόνου. Δεν είμαι επιστήμονας ή ένας γιατρός, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι κάνει αυτό θα βοηθήσει σίγουρα νόσου θεραπεία και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη τους, ακόμη και αν τα αποτελέσματα είναι λεπτές.

Κάτι που είναι τόσο υγιές και καλό για σας, αν δεν κάνει θαύματα, θα έχει θετικό αντίκτυπο στην υγεία σας. Ένα από τα μεγαλύτερα πεποιθήσεις μου είναι να ελέγξει ό, τι μπορείτε, και μην ανησυχείτε για τα υπόλοιπα. Κάτι σαν πίνοντας ένα ποτήρι νερό όταν ξυπνάτε είναι σίγουρα υπό τον έλεγχό σας, οπότε γιατί να μην το κάνει.

Είναι απολύτως δροσιστικό

Τελευταίο, αλλά σίγουρα αν μη τι άλλο, ο έβδομος λόγος θα πρέπει να συμμετέχουν στην πρακτική του πόσιμου νερού μετά το ξύπνημα είναι λόγω του πόσο καλό και ανανεωμένοι θα σας κάνει να νιώσετε. Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα πιο δροσιστικό από ξυπνάτε, στεγνό στόμα, και να απολαμβάνουν τη ζωή πιο αγνή ουσία. Με αναζωογονεί, και αισθάνομαι τραγανή και καθαρή αργότερα.

Πόσο νερό πρέπει να πίνω;

Αν αυτό ακούγεται σαν κάτι που είναι σε αυτή τη μεγάλη. Αλλά πόσο νερό πρέπει να πίνετε για να καρπωθούν τα οφέλη; Το ποσό που κυμαίνεται γύρω από το διαδίκτυο. Στην ιαπωνική πρωτόκολλο θεραπείας, σημειώνεται ότι πρέπει να πίνετε 4 160 ml ποτήρια νερό μετά το ξύπνημα. Αυτό μεταφράζεται σε 20 ουγκιές από νερό. Για να σας δώσει μια καλή ιδέα, ότι είναι 1/3 ενός οπτάνθρακα 2 λίτρων ή 2,5 κούπες νερό. Αυτό είναι ένα αρκετά αξιοπρεπές ποσό του νερού, έτσι ώστε να αρχίσει μικρό, αν θέλετε.

Ζεστό ή κρύο; Συγγνώμη που το λέω, αλλά ζεστό. θερμοκρασία του σώματος κατά προτίμηση! Ξέρω ότι αυτό δεν είναι πάντα εφικτό να πίνουν δύο ποτήρια 98 βαθμός νερό όταν ξυπνάτε, ώστε να επιλέξουν θερμοκρασία δωματίου. Coldwater πρέπει να θερμανθεί μέχρι πυρήνα temp από τον οργανισμό, ξοδεύοντας ενέργεια. Ζεστό νερό επιτρέπει στο σώμα σας να διατηρήσει την ομοιόσταση, άριστα έξαψη από τις τοξίνες και την αναπλήρωση των κυττάρων. Ένας καλός τρόπος για να σκεφτώ είναι ρίχνει κρύο νερό πάνω από ένα κινητήρα ζεστό αυτοκίνητο, αλλά ίσως λίγο λιγότερο ακραία.

Θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον 15 λεπτά μετά το πόσιμο νερό σας να φάει. Το βέλτιστο μήκος στην ιαπωνική κουλτούρα είναι να περιμένουμε 45 λεπτά μέχρι την κατανάλωση. Το ακριβές πρωτόκολλο της ιαπωνικής σκλήρυνσης νερό είναι όπως ακολουθείται:

  • Όπως σας ξυπνήσει το πρωί πριν το βούρτσισμα των δοντιών, πιείτε 4 χ 160 ml ποτήρια νερό
  • Βουρτσίστε και καθαρίστε το στόμα αλλά δεν τρώτε ή πίνετε τίποτα για 45 λεπτά
  • Μετά από 45 λεπτά μπορείτε να φάτε και να πιείτε κανονικά
  • Μετά από 15 λεπτά πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό γεύμα δεν τρώνε ή πίνουν τίποτα για 2 ώρες.
  • Όσοι είναι παλιά ή άρρωστοι και δεν είναι σε θέση να πιει 4 ποτήρια νερό στην αρχή μπορεί να αρχίσει η λήψη λίγο νερό και σταδιακά να αυξηθεί σε 4 ποτήρια την ημέρα.