Οι καλύτεροι χρόνοι για την ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της ημέρας

Δεν υπάρχει τίποτα σαν το νερό για να σας βοηθήσει να μείνετε σε εγρήγορση και ανανεωμένοι μετά από μια βαριά προπόνηση ή το τρέξιμο μετά τα παιδιά. Αν αναρωτιέστε πώς και πότε για την ενυδάτωση, μερικές χρήσιμες συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο της ημερήσιας πρόσληψης νερού σας. Όταν ενυδατώνουν την κατάλληλη στιγμή, θα σταθεί για να αποκομίσουν μερικά από τα καλύτερα οφέλη για την υγεία που συνδέονται με το πόσιμο νερό. Μπορείτε να πιείτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, φυσικά, αλλά και τη φόρτωση μέχρι αυτή την ουσία της ζωής κατά τη διάρκεια ορισμένων δραστηριοτήτων πραγματικά δίνει το σώμα σας ότι επιπλέον καύσιμα.

Πώς να ενυδατωθούν για το μέγιστο όφελος

1. Μετά το ξύπνημα

Προσπαθώντας να συγκεντρώσει την ενέργεια για να πάρει τα παιδιά ντυμένα, τροφοδοτείται και έπεσε στο σχολείο; Ενώ όλα μπορεί να θέλετε είναι δόση καφεΐνης, είναι απαραίτητο να πίνουν δύο ποτήρια νερό μετά το ξύπνημα. Δεν έχει μόνο να ενυδατώσει το σώμα σας μετά από ένα καλό βραδινό ύπνο, αλλά προκαλεί επίσης τα εσωτερικά όργανά σας να αρχίσει τις λειτουργίες καθαρισμού τους. Θα αισθανθείτε πιο ξύπνιος και ανανεώνονται πάρα πολύ.

2. Πριν από την προπόνηση

Ενυδατική πριν από μια καλή προπόνηση θα σας κρατήσει από το στέγνωμα και το αίσθημα δίψας. Πιείτε περίπου 12 ουγκιά πριν ξεκινήσετε τη συνεδρία σας και να πίνετε κατά τη διάρκεια της άσκησης, σύμφωνα με την ένταση της δραστηριότητας. Αν έχετε αποφασίσει σχετικά με τη λειτουργία σε δροσερό καιρό, καταναλώνουν ένα μπουκάλι 16-ουγκιά ανά ώρα. Και αν η θερμοκρασία αυξηθεί, πίνουν περίπου τα δύο τέσσερα μπουκάλια. Εάν δεν πίνετε αρκετό νερό, θα καταλάβετε τι ενυδάτωση είναι (και πόσο πολύ το σώμα σας χρειάζεται) με το δύσκολο τρόπο.

3. πριν από το γεύμα

Αφού μαγειρέψουν ένα νόστιμο γεύμα για την οικογένειά σας, να πάρει μια ανάσα και να πιείτε ένα ποτήρι νερό 30 λεπτά πριν αρχίσετε να τρώτε. Αυτό θα βοηθήσει την πέψη και θα σας κρατήσει αίσθημα λίγο πλήρες – μια καταπληκτική ιδέα, αν έχετε την τάση να τρώνε περισσότερο. Προσπαθήστε να πάρετε το σύζυγο και τα παιδιά σας να κάνουν το ίδιο. Όσο πιο γρήγορα θα πάρει στη συνήθεια του πόσιμου νερού, τόσο το καλύτερο. Επιπλέον, αυτό είναι ένα tip ενυδάτωση που είναι εξαιρετικά εύκολο να ακολουθήσει.

4. Πριν ύπνου

Οι εμπειρογνώμονες υγείας συχνά διαφωνούν για το αν το πόσιμο νερό την ώρα του ύπνου βοηθά πραγματικά την υγεία σας. Λοιπόν, εάν είστε διψασμένοι ή δεν έχουν εκπληρώσει τις ποσοστώσεις σας από το νερό για την ημέρα, θα είστε σίγουροι μπορείτε να ολοκληρώσετε το βράδυ. Πλέον, το σώμα σας μπορεί να ξεκινήσει αποτοξίνωση ίδια. Μια δυσάρεστη παρενέργεια μπορεί να ξυπνήσει για να πάει στην τουαλέτα. Αν θέλετε να αποφύγετε αυτό, προσπαθήστε να πίνετε νερό γύρω από ένα ή δύο ώρες πριν πάτε για ύπνο.

5. Όταν παίρνετε φάρμακα

Αυτή είναι μια συμβουλή ενυδάτωση που πολλοί παραλείψετε λόγω της δεν αισθάνεται αρκετά διψασμένος. Ενώ μπορεί να φανεί δροσερό για να σκάσει τα χάπια χωρίς νερό, είναι ανθυγιεινό. Το νερό βοηθά τα νεφρά σας καθαρίσουμε τα φάρμακα, έτσι ώστε να κατεβαίνουν ομαλά. Να βεβαιωθείτε ότι έχετε ποτέ δεν λαμβάνουν φάρμακα με υγρά, εκτός από το νερό. Μόνο το νερό είναι ασφαλές με φάρμακα, καθώς δεν περιέχει τίποτα που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τον τρόπο φάρμακα απορροφώνται.

Το σώμα μας αποτελείται από περίπου 60 τοις εκατό του νερού. Χωρίς αυτή τη ζωογόνο ουσία, τα όργανά μας, τους ιστούς και τα κύτταρα δεν θα είναι σε θέση να λειτουργήσει σωστά. Υπολογίστε πότε να ενυδατώσει και να ακολουθεί συγκεκριμένο πρότυπο για να μειώσει τα ταξίδια στο γιατρό και περιπτώσεις καλώντας σε άρρωστα στην εργασία.