Οι καλύτεροι τρόποι για να μειώσει προσώπου λίπος Φυσικά

Το πρόσωπό σας είναι το πρώτο σημείο επαφής με όλους τους άλλους. Είναι το πρώτο πράγμα που οι άνθρωποι ειδοποίηση για σένα, ακόμη και πριν από ξέρουν τίποτα για σας. Είναι απολύτως κατανοητό να θέλουν μια απότομη, ορίζεται το πρόσωπο. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι αγωνίζονται με το βάρος, και αυτό περιλαμβάνει το λίπος του προσώπου.

Ενώ δεν υπάρχει καμία απολύτως να έχουμε κάποιο λίπος του προσώπου βλάβη, αν σας ενοχλεί πραγματικά, υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να το μειώσει. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του λίπους του προσώπου και του σωματικού λίπους. Τα καλά νέα είναι ότι οι ίδιες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για να απαλλαγούμε από το λίπος του σώματος μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από προσώπου λίπος, καθώς και. Αυτό το άρθρο θα εξηγήσει λεπτομερώς τους δέκα καλύτερους τρόπους για τη μείωση του λίπους του προσώπου.

Πώς να χάσει λίπος μάγουλο Φυσικά

Μερικές φορές μπορεί να διαπιστώσετε ότι ακόμα και να χάσει το υπερβολικό σωματικό βάρος έχει κάνει καμία διαφορά στο λίπος στο πρόσωπό σας. Για όσους κουραστεί από παχουλός μάγουλα, εδώ είναι μερικοί τρόποι που θα σας δείξει πώς να απαλλαγείτε από το μάγουλο λίπος με φυσικό τρόπο.

1. τρώτε υγιεινά και άσκηση

Αυτό είναι πραγματικά ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσει τη σωματική υγεία σας. Επιπλέον να σας βοηθήσουμε να διατηρήσουν το σωματικό σας βάρος, τρώγοντας υγιεινά και την άσκηση έχει μια σειρά από μακροπρόθεσμα οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της υγείας των οργάνων, τη γήρανση, την καρδιαγγειακή υγεία, την αντοχή των οστών και ούτω καθεξής. Καταναλώστε μια ισορροπημένη διατροφή, που να περιλαμβάνει φρούτα, λαχανικά, όσπρια, τα όσπρια, τα αυγά, τα ψάρια, ξηρούς καρπούς και σπόρους, και το σώμα σας θα παραμείνουν σε άριστη κατάσταση. Αποφύγετε την υπερβολική ζάχαρη και νάτριο, όπως και τα δύο αυτά συστατικά τροφίμων έχουν την τάση να συγκρατούν το νερό και να προκαλέσουν φούσκωμα σε διάφορα μέρη του σώματός σας, ειδικά το πρόσωπό σας. Να θυμάστε να ασκήσει για τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα.

2. παραμένετε ενυδατωμένοι

Ως αντι-διαισθητικό όσο φαίνεται, το σώμα σας διατηρεί στην πραγματικότητα νερού οφείλεται σε αφυδάτωση. Το σώμα μας αποθηκεύει οποιαδήποτε επιπλέον νερό στο σώμα? Αυτό περιλαμβάνει το μάγουλο και το πρόσωπο. Για να σταματήσει αυτό από να συμβεί, είναι σημαντικό να μείνει ενυδατωμένο τη διάρκεια της ημέρας. Θυμηθείτε να πίνουν 2 έως 3 λίτρα νερό κάθε μέρα, απλώνονται σε όλη την ημέρα.

3. Μασήστε μια τσίχλα

Τσίχλα είναι μια άσκηση που βοηθά στη μείωση του λίπους στο μάγουλο. Αυτό βοηθά επίσης τον τόνο του λίπους στο πηγούνι σας και την περιοχή της γνάθου, δίνοντάς σας που ορίζεται σχήμα που θέλετε. Καθίστε σε μια καρέκλα με την πλάτη σας ίσια. Pop ένα κομμάτι της τσίχλας στο στόμα σας και να ξεκινήσετε το μάσημα. Μασήστε για τουλάχιστον είκοσι λεπτά, τρεις φορές την ημέρα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό το δικαίωμα μετά από το πρωί, το απόγευμα και το βραδινό γεύμα σας.

4. δαπανήσει κάποια Μπαλόνια

Πρόκειται για μια άσκηση που βοηθά τον τόνο μάγουλο λίπος από την εργασία τους μύες του προσώπου. Καθίστε σε μια καρέκλα και να κλίνει προς τα πίσω μέχρι που κοιτάζοντας το ταβάνι. Πάρτε ένα μπαλόνι και να φυσήξει λίγο αέρα σε αυτό. Κρατήστε φυσάει για τουλάχιστον δέκα δευτερόλεπτα. Ενώ το κάνετε αυτό, θα νιώσετε τους μυς μάγουλό σας τεντώσει. Στη συνέχεια, επιτρέπουν στον αέρα να διαφύγει από το μπαλόνι, και επαναλάβετε αυτό το βήμα πέντε έως δέκα φορές. Θα πρέπει να μπορείτε να δείτε τη διαφορά στο πρόσωπό σας μέσα σε μερικές εβδομάδες.

5. Πάρτε ένα Steam προσώπου

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, ο ατμός μπορεί πραγματικά να βοηθήσει να βελτιώσει τον τόνο και το σχήμα του προσώπου σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ατμό προκαλεί τους πόρους σας για να ανοίξει, απελευθερώνοντας τον ιδρώτα και τις τυχόν παγιδευμένα τοξίνες. Κατά συνέπεια, αυτό μειώνει την κατακράτηση νερού στο πρόσωπό σας. Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι αυτή η μέθοδος δεν θα λειτουργήσει αν δεν είναι απόλυτα ενυδατωμένο όλη την ημέρα.

Κατ ‘αρχάς, βράστε λίγο νερό σε ένα δοχείο. Αφήστε το να κρυώσει λίγο, στη συνέχεια απολαύστε μια καθαρή πετσέτα στο ζεστό νερό, σφίγγετε για να αφαιρέσετε τυχόν επιπλέον νερό. Πριν από τη διάθεσή του στο πρόσωπό σας, βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία είναι σωστή, ώστε να μην βλάψει το πρόσωπό σας, λόγω της θερμότητας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό για δέκα λεπτά, δύο φορές την ημέρα.

6. Πάρτε ένα μασάζ προσώπου

Οι μασάζ προσώπου χρησιμοποιούνται ευρέως για τη μείωση του λίπους στα μάγουλα, και να τονίσει το υπόλοιπο πρόσωπο. Αυτή η μέθοδος βοηθά στην ανακούφιση περίσσεια κατακράτηση νερού στο πρόσωπο με την προώθηση της κυκλοφορίας και την αποστράγγιση του συσσωρευμένου υγρού. Εφαρμόστε ένα υγιεινό λάδι στο πρόσωπό σας, όπως σκουαλένιο ή argan πετρελαίου. Ξεκινήστε με τρίβοντας απαλά το πρόσωπό σας με επίπεδη παλάμες σε μια κυκλική κίνηση. Μπορείτε να επαναλάβετε αυτό για είκοσι φορές.

7. Τεντώστε το πρόσωπό σας

Αυτή είναι μια απλή άσκηση του προσώπου με τις ρίζες της στη γιόγκα. Θα βοηθήσει τον τόνο και να ενισχύσει τους μυς του κάτω προσώπου σας. Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε. Στη συνέχεια, πιέστε τη γλώσσα σας έξω και να προσπαθήσουμε να αγγίξει τη μύτη σας με αυτό. Κρατήστε αυτή τη θέση για πέντε δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, προσπαθήστε να αγγίξει το πηγούνι σας με τη γλώσσα σας για άλλα πέντε δευτερόλεπτα. Θα πρέπει να επαναλάβετε αυτό για ένα σύνολο πέντε έως δέκα φορές.

Μια άλλη τεχνική περιλαμβάνει την πιέζει κάτω χείλος σας πάνω από προεξέχει από την κάτω γνάθο σας. Συνεχίστε για πέντε δευτερόλεπτα και επαναλάβετε δέκα φορές. Επίσης, χαμογελώντας τακτικά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τονώσετε τους μυς του προσώπου σας. Περισσότερο από αυτό, χαμογελαστά έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τα επίπεδα των ενδορφινών στο σώμα, το οποίο κάνει το ένα να αισθανθεί ευτυχής και άνετα.

8. χαμόγελο σαν το ψάρι

Ακούγεται αστείο, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, φαίνεται πολύ αστείο, αλλά είναι μια εξαιρετική άσκηση του προσώπου για να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το λίπος στα μάγουλά σας. Κατ ‘αρχάς, καθίστε κάπου με την κατάλληλη υποστήριξη πλάτης. Στη συνέχεια, κάνει ένα πρόσωπο ψάρια ρουφώντας τα μάγουλα σας σε. Σε αυτό το σημείο, να προσπαθήσουμε να χαμογελάσει και να κρατήσει τη θέση για περίπου δέκα έως δεκαπέντε δευτερόλεπτα. Μπορείτε να επαναλάβετε αυτό το πέντε έως δέκα φορές την ημέρα.

9. Μειώστε την κατανάλωση αλκοόλ σας

Δεν επιδοθούν σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, αν θέλετε να διατηρήσετε ένα καθορισμένο σχήμα του προσώπου. Έχοντας μικρές ποσότητες κρασιού ή μπύρας τώρα και τότε είναι μια χαρά, αλλά πλέον μπορεί να προκαλέσει το λίπος για να εμφανιστεί στο πρόσωπό σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το αλκοόλ είναι ασφυκτικά γεμάτο από πλούσια σε θερμίδες υδατάνθρακες. Προκαλεί, επίσης, την αφυδάτωση, που οδηγεί σε κατακράτηση νερού, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως.

10. Sleep Well

Τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να λειτουργήσει αν δεν έχετε οκτώ ώρες ύπνου κάθε μέρα. Έχουμε την τάση να πάρει τόσο απασχολημένος με άλλα πράγματα που καταλήγουμε να θέτει σε κίνδυνο τον ύπνο αυτές τις μέρες. Η στέρηση ύπνου προκαλεί διάφορα προβλήματα με την ψυχική σας καθώς επίσης και σωματική υγεία. Έχει συνδεθεί με την αύξηση των επιπέδων κορτιζόλης, η οποία είναι μια ορμόνη του στρες που έρχεται με διάφορα προβλήματα, όπως η αυξημένη όρεξη, αυξημένη συσσώρευση λίπους και αύξηση του σωματικού βάρους.

Συχνές Ερωτήσεις

Παλεύοντας με την αναζήτηση για το πώς να μειώσει το πρόσωπό λίπος με φυσικό τρόπο; Εδώ είναι οι πιο συχνές ερωτήσεις όταν πρόκειται για τη μείωση του λίπους του προσώπου.

1. θα λειτουργήσει προσώπου ασκήσεις;

Ναι, συχνά να βοηθήσει τον τόνο των μυών του προσώπου σας, να μειώσει το μάγουλό του λίπους και να βελτιώσει το σχήμα του προσώπου σας. Ωστόσο, αυτά δεν θα κάνει τη διαφορά, εκτός αν τρώτε μια ισορροπημένη διατροφή, τακτική άσκηση, μείνετε ενυδατωμένοι και να πάρει αρκετό ύπνο κάθε μέρα.

2. Μπορεί Τρέξιμο Μειώστε το λίπος πρόσωπο;

Cardio μπορεί να μειώσει σίγουρα το πρόσωπό του λίπους. μείωση Spot του λίπους είναι ένας μύθος? δεν μπορείτε να χάσετε το λίπος σε μία μόνο περιοχή του σώματός σας. Αντ ‘αυτού, ενσωματώνοντας μια υγιή θεραπευτική αγωγή άσκησης με την αεροβική άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην καύση του λίπους.

Έχοντας ένα μεγάλο πρόσωπο δεν σημαίνει ότι είναι λίπος. Πολλοί άνθρωποι έχουν μεγάλα, στρογγυλά πρόσωπα που έχουν να κάνουν περισσότερο με τη δομή των οστών από αύξηση του σωματικού λίπους. Μπορεί να έχετε μια απότομη, ορίζεται σαγονιού περιμένει κάτω από όλο αυτό το λίπος, αλλά μερικές φορές είναι ακριβώς πώς είναι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να πάει στη θάλασσα προσπαθώντας να πάρετε μια δομή πρόσωπο σαν διάσημα μοντέλα και ηθοποιούς, οι οποίοι έχουν πρόσβαση σε περισσότερη τεχνολογία και τα μέσα για να αλλάξει το σώμα τους. Μόλις αρχίσετε να τρώτε υγιεινά, κάνει χρόνο για κάποια άσκηση και τον ύπνο καλά.