Μερικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να τρώμε μαύρη σοκολάτα

Σκούρο νόστιμη σοκολάτα είναι μια μορφή της σοκολάτας που έχει υψηλότερη περιεκτικότητα σε βούτυρο κακάο, καθώς και πολύ λιγότερο γάλα από ό, τι άλλα είδη νόστιμα σοκολάτας. Ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τα κριτήρια της αγοράς ακριβώς τι θα μπορούσε να εντοπιστεί στοιχεία σκούρα σοκολάτα νόστιμα διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα, καθώς και της αγοράς.

Τι είναι αντι-οξειδωτικά;

Τα αντιοξειδωτικά είναι χημικές ουσίες που αποφεύγουν την οξείδωση των διαφόρων άλλων ενώσεων. Για την απλοποίηση αυτό, ας υποθέσουμε μιας γραμμής νερού που ξεκινά για τη δημιουργία σκουριάς στο εσωτερικό. Σταδιακά, η σκουριά θα προχωρήσει σίγουρα να αναπτυχθεί σε γραμμή μέχρι λίγο ή καθόλου νερό θα μπορούσε ροή μέσω του. Στη συνέχεια, θα περιλαμβάνουν τη διάβρωση αφαίρεσης έως την ίσαλο γραμμή, καθώς και αρχίζει να αφαιρέσετε τη συσσώρευση, ως εκ τούτου, αυξάνοντας την κυκλοφορία. Εξετάστε τις αρτηρίες σας, όπως την ίσαλο γραμμή, καθώς επίσης και τα αντιοξειδωτικά όπως η ηλεκτρική διάβρωση.

Οι πολυφαινόλες είναι η κύρια κατάταξη των φυτικής προέλευσης αντιοξειδωτικά. Υπάρχουν αρκετές υποκατηγορίες των πολυφαινολών που περιλαμβάνει τα φλαβονοειδή, τα οποία έχει επιπλέον υποκατηγορίες. Μεταξύ αυτών είναι φλαβανόλες οι οποίες αποτελούνται από τον ισχυρό κατεχίνη και επικατεχίνη, επίσης. Επικατεχίνη (σκεφτεί ότι είναι το πιο χρήσιμο αντιοξειδωτικό) είναι πολύ μούσκεμα μετά τη χρήση πλούσιων σε φλαβονοειδή νόστιμο σοκολάτα.

Όλες οι σκοτεινές σοκολάτες που παράγονται εξίσου;

Δεν είναι όλες οι σκοτεινές σοκολάτες είναι τα ίδια. Από σκόνη κακάο αποτελείται από όλα τα αντιοξειδωτικά, τόσο υψηλότερος ο βαθμός των στερεών σοκολάτας (συνδυασμός κακάο και επίσης το βούτυρο του κακάο), τόσο μεγαλύτερος είναι ο βαθμός της πολυφαινολικά αντιοξειδωτικά γενικά. Η εξαίρεση στον κανόνα είναι ένα σκοτεινό νόστιμη σοκολάτα που αποτελούν αντικείμενο ντάμπινγκ. Αυτό υποδηλώνει ότι γίνεται η επεξεργασία με αλκάλια για να βοηθήσει την εξάλειψη της πικρίας. Αυτό, όμως, παίρνει απαλλαγούμε από την πλειοψηφία των υγιών και ισορροπημένων αντιοξειδωτικά. Θεωρείται γενικά ότι η σκοτεινή νόστιμη σοκολάτα που περιέχει ένα βαθμό 70% ή περισσότερα στερεά κακάο θα παρέχει τις καλύτερες παροχές ευεξίας.

Οι 9 λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να καταναλώνουν περισσότερο από το 70% στερεά κακάο μαύρη σοκολάτα:

  1. Cacao έχει την υψηλότερη επίκεντρο των φλαβονοειδών αντιοξειδωτικών κάθε είδους φυτικής προέλευσης τρόφιμα που καλλιεργούνται στη γη μας. Αυτό έχει επικυρωθεί από τη βάση δεδομένων του USDA για φλαβονοειδών περιεχόμενο ιστοσελίδων των επιλεγμένων τροφίμων, που ξεκίνησε το 2007, εκτός από την υψηλότερη δυνατή τιμή ORAC. Oxygen Radical απορρόφησης Ικανότητα (ORAC) είναι μεγαλύτερη σε κακάο σε σύγκριση με οτιδήποτε άλλο. Αυτό είναι το συνολικό ριζών οξυγόνου η οποία λαμβάνει το σώμα από ένα συγκεκριμένο τρόφιμο.
  2. Μειώνει την κακή χοληστερόλη (LDL). Πολυφαινόλες, η κύρια ομάδα των ισχυρών αντιοξειδωτικών που βρίσκονται σε φυτικής προέλευσης τροφές όπως Merlot καθώς και τσάγια, βοηθά για να σταματήσει την οξείδωση της LDL, ως εκ τούτου μειώνοντας τα επίπεδα της στο σύστημα του αίματος.
  3. Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος σε όλο το αγγειακό σύστημα. Τα φλαβονοειδή συμβάλλουν στην αγγειοδιαστολή, η διεύρυνση της εσωτερικής διαμέτρου των αιμοφόρων αγγείων και επίσης αρτηρίες. Μελέτες αποκαλύπτουν ότι η χαλάρωση των μυϊκών κυττάρων που συνορεύουν με τις αρτηρίες σας βοηθήσει να ενισχυθεί η ροή του αίματος. Η αυξημένη ροή του αίματος είναι η ζωτικής σημασίας για πολλά από τα πλεονεκτήματα που προήλθε από φλαβανόλες κακάο.
  4. Θα μπορούσε να ενισχύσει τη μνήμη από ενισχυμένη ροή του αίματος στον εγκέφαλο. Ερευνητική μελέτη έχει δείξει ελπιδοφόρα αποτελέσματα σε μια αύξηση του επιπέδου της προσωρινής μνήμης στην υγιεινή και ισορροπημένη ενήλικες 2 ώρες μετά το φαγητό υψηλής σοκολάτα σκούρα σοκολάτα νόστιμα. Αυτό έχει οδηγήσει τους επιστήμονες να εξετάσουν την επίδραση επί του Αλτσχάιμερ άτομα με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να είναι πρακτικό στη μνήμη, μαζί με τη μείωση του κινδύνου της νόσου σε υγιείς μεγάλους, καθώς και εκείνα τα αποκαλυπτικά δείκτες της πλησιάζει.
  5. Βοηθά στην διαχείριση της ευαισθησίας στην ινσουλίνη. Γρήγορα μετά το φαγητό πλούσιες σε πολυφαινόλες σκούρα σοκολάτα νόστιμα, υπάρχει μια σημαντική αύξηση της ευαισθησίας στην ινσουλίνη. όχι να μειωθεί τρώει ινσουλίνη και την εστίαση της γλυκόζης επιπλέον του σακχάρου καθώς και οι αντιδράσεις ινσουλίνη στην στοματική εμπόδιο γλυκόζη, είχε άμεσες επιπτώσεις των τροποποιήσεων επιπροσθέτως στην αντίσταση στην ινσουλίνη, καθώς και της ευαισθησίας (HOMA-IR και επίσης QUICKI – ISI).
  6. Μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων και εγκεφαλικού επεισοδίου. Χρησιμοποιώντας ενισχυμένη ροή του αίματος, αιμοπεταλίων συσσώρευση μειώνεται δραματικά, ως αποτέλεσμα την αναστολή της ικανότητας τους να δημιουργούν εμβολή. Θετικά αποτελέσματα είναι απαραίτητη σε ηλικιωμένους λαμβάνοντας υπόψη ότι η πλειοψηφία των θανάτων από άτομα άνω των 70 σχετίζονται με το αγγειακό σύστημα, κυρίως καρδιακή ανακοπή και το εγκεφαλικό επεισόδιο
  7. Υδρογονωμένο λίπος από βούτυρο κακάο. Δεν είναι τόσο κακό, και ίσως μεγάλη. Το ένα τρίτο του λίπους του βουτύρου κακάου προέρχεται από στεατικό οξύ, το οποίο δεν αυξάνει την LDL χοληστερόλη όπως και οι περισσότεροι διάφορα άλλα κορεσμένα λίπη. Ένα πρόσθετο 3ο προέρχεται από ελαϊκό οξύ, μια καρδιά-υγιή μονοακόρεστα λιπαρά. Το στεατικό οξύ μετασχηματίζεται στο ήπαρ σε ελαϊκό οξύ.
  8. Μειώνει περίπτωση των αιμοπεταλίων και η συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες. Η απόδειξη δείχνει ότι το επίπεδο της επικατεχίνη (η πραγματική αντι-οξειδωτικό στη σοκολάτα) αυξάνεται μετά την κατανάλωση flavanol πλούσια νόστιμη σοκολάτα. Επικατεχίνη ενισχύει τη διαθεσιμότητα νιτρικού οξειδίου στο αγγειακό σύστημα, γεγονός που επιβραδύνει την συσσώρευση της πλάκας. Επιπλέον, αυτό βοηθά στην ώθηση της ροής του αίματος η οποία παρακωλύει επίσης την συσσώρευση των αιμοπεταλίων που στη συνέχεια πληκτρολογήστε εμβολές στις αρτηρίες.
  9. Νόστιμο σοκολάτα, αφροδισιακό; Αν και αυτό έχει συζητηθεί, γνωρίζουμε ότι τα δελτία σοκολάτα λαμβάνουν φυσικά χώρα, καθώς και τη διάθεση βελτίωση φαινυλαιθυλαμίνη και σεροτονίνης από το μυαλό δεξιά στο ανθρώπινο σύστημα. Σε γενικές γραμμές, αυτές οι δύο ενώσεις συμβαίνουν φυσικά στο μυαλό και επίσης ξεκίνησε δεξιά στο νευρικό σύστημα, όταν περισσότερο από ευτυχείς, ή όταν βιώνουμε τα συναισθήματα της αγάπης ή ενθουσιασμού.

Σοκολάτες αξιοπιστία ως αφροδισιακό προέρχεται από τους Μάγια και των Αζτέκων κοινωνίες που χρονολογείται περίπου 2000 χρόνια. Η Αζτέκων αυτοκράτορας Μοντεζούμα χρησιμοποιείται για να καταναλώνουν 50 κούπες από σοκολάτα κάθε μέρα. Πίστευαν για την τόνωση παιδιά και επίσης να κάνει τις γυναίκες πολύ λιγότερο παρεμποδισμένη. Πολύ πιο πρόσφατα, το 1700, Casanova (λαμβάνεται υπόψη η μεγαλύτερη οπαδός του όλων των εποχών) ευνόησε νόστιμα σοκολάτας με αφρώδη οίνο ως αφροδισιακό. Ειδικές δοκιμές αυτής της θεωρίας θα μπορούσε να είναι αρκετά νόστιμη και απολαυστική.

Τι είδους τρόφιμα που έχουν τα περισσότερα αντιοξειδωτικά;

Ίσως βατόμουρα, τα σπαράγγια, φιλικό προς το περιβάλλον τσάι ή βατόμουρα; Πόσο περίπου μαύρη σοκολάτα. Αυτό είναι σωστό! Το αντιοξειδωτικό πτυχίο σε ένα υψηλό κακάο ισχυρή σκοτεινή νόστιμο σοκολάτα είναι ουσιαστικά μεγαλύτερη σε σύγκριση με οποιοδήποτε τύπο διάφορες άλλες φυτικής προέλευσης τροφίμων.