Λαιμός ρωγμές: είναι ασφαλές ή θα πρέπει να ανησυχείτε γι ‘αυτό;

Πολλοί από εμάς αρέσει να σπάσουμε τις αρθρώσεις μας και ρωγμές στο λαιμό είναι επίσης ένας από αυτούς. Σε περίπτωση που κάποιοι από εμάς μπορεί να κάνει αυτό για να αισθανθείτε χαλαροί άλλοι μπορούν να το κάνουν από καθαρή συνήθεια. Όποια και αν είναι ο λόγος, είναι ζωτικής σημασίας να γνωρίζουν εάν ένα σύντομο ευφορία που αντιμετωπίζετε με πυρόλυση λαιμό σας είναι αξίζει τον κόπο ή οποιεσδήποτε συναφείς κινδύνους που θα πρέπει να γνωρίζουν εκεί. Κρατήστε την ανάγνωση αυτή τη θέση και να μάθετε περισσότερα για το λαιμό ρωγμές και κατά πόσον αυτή η πρακτική είναι ασφαλής για σας ή όχι;

Τι είναι Neck Cracking και τι κάνει η πυρόλυση ήχου;

Το σκάσιμο ή το λαιμό είναι η πυρόλυση ήχο αποτελέσματα όταν κάνετε γρήγορες κινήσεις στο λαιμό σας που χαλαρώνει τους συνδέσμους και από κοινού από το λαιμό σας. Ο λαιμός πυρόλυση είναι παρόμοια με την πυρόλυση των δακτύλων, των ποδιών, αρθρώσεις ή άλλα μέρη του σώματος. Εδώ είναι μερικοί λόγοι που κάνουν το ράγισμα ήχο στο λαιμό:

1. Λόγω του Κινήματος

Όταν οι ίνες συνδέονται με τους μυς και τα οστά, που είναι γνωστή ως οι σύνδεσμοι και οι τένοντες, ελαφρώς μετακινηθεί από τη θέση τους και στη συνέχεια να επανέλθει στην αρχική τους θέση, αυτό οδηγεί σε μια υγιή σπάνε. Ο ήχος επίσης συμβαίνει όταν η κίνηση των αρθρώσεων προκαλεί σφίξιμο στους συνδέσμους.

2. Λόγω της αρθρίτιδας

Όταν συμβεί αυτό οστού ασθένεια, που επηρεάζει την ομαλή λειτουργία των αρθρώσεων. Η απρόσκοπτη κινητικότητα του χόνδρου παίρνει σε κίνδυνο, και η κοινή επιφάνεια γίνεται και πιο τραχύ, οδηγώντας σε ρωγμές ήχο.

3. Λόγω του αερίου που διαφεύγουν από τις αρθρώσεις

Υπάρχει ένα ρευστό παρόντες στις αρθρώσεις και τα οστά μας, που βοηθά την ομαλή κυκλοφορία τους. Αυτό το υγρό αποτελείται από οξυγόνο, διοξείδιο του άνθρακα και άζωτο. λαιμό μας αποτελείται από αρθρώσεις έκφανση που περιλαμβάνουν κάψουλες γύρω τους. Αυτές οι κάψουλες γεμίζονται με αέριο και οποιαδήποτε μετακίνηση σε αυτά τα ζεύγη αποτελέσματα αρμών σε διαφυγή των φυσαλίδων αερίου, η οποία προκαλεί την πυρόλυση ήχο.

Υπάρχουν πλεονεκτήματα της Cracking αυχένα υπάρχουν;

Λοιπόν, το πιο κοινό όφελος που κάποιος οδηγεί από το λαιμό πυρόλυση είναι για την ανακούφιση του πόνου. Εδώ είναι μερικά άλλα λαιμό ένα εξαιρετικό οφέλη:

  • Βοηθά στη μείωση χαμηλότερο πόνο στην πλάτη
  • Βοηθά στην αντιμετώπιση της ημικρανίας
  • Βοηθά στη μείωση του πόνου στον αυχένα

Εάν έχετε επιλέξει το λαιμό σπάνε για να πάρει την ανακούφιση από κάποια από τις ασθένειες που αναφέρονται ανωτέρω, προτείνεται να πάρετε βοήθεια από έναν επαγγελματία χειροπράκτη.

Είναι επικίνδυνη για να σπάσουμε το λαιμό σας;

Πολλοί χειροπράκτες χρησιμοποιούν αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης χειραγώγηση ή αυτό που συνήθως αναφέρονται ως το λαιμό ρωγμές τεχνική, για να προσφέρει ανακούφιση από διάφορα είδη πόνου. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες συναφείς κινδύνους που σχετίζονται με το λαιμό ρωγμές ότι θα πρέπει να γνωρίζουν:

1. Μπορεί να οδηγήσει στην πήξη του αίματος

Μερικές φορές ρωγμές στο λαιμό μπορεί να οδηγήσει σε ρήξη των αιμοφόρων αγγείων στο λαιμό. Αυτό μπορεί να προκαλέσει θρόμβους αίματος στο λαιμό. Αυτή η κατάσταση μπορεί να αποβούν μοιραίες καθώς μπορεί να παρεμποδίσει την παροχή οξυγόνου στον εγκέφαλο.

2. μπορεί να προκαλέσει Στόουκ

Αναρωτιέστε πώς ο λαιμός ρωγμές και το εγκεφαλικό επεισόδιο είναι συνδεδεμένα, καλά, υπάρχει μια σύνδεση. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν η αρτηρία που μεταφέρει το αίμα στον εγκέφαλο παίρνει ρήξη. Αυτή η ρήξη μπορεί να προκαλέσει εγκεφαλικό επεισόδιο. Οι άνθρωποι που είναι πάνω από 60 ετών είναι πιο επιρρεπείς σε αυτό.

3. Μπορεί να προκαλέσει έλλειψη κινητικότητας

Κάθε φορά που θα σπάσει το λαιμό σας, υπάρχει κίνδυνος βλάβης του συνδετικού ιστού στη σπονδυλική στήλη σας. Με την τακτική εξάσκηση του λαιμού πυρόλυσης μπορεί να υπάρχουν μειωμένη κινητικότητα στις αρθρώσεις, και επομένως μπορεί να οδηγήσει σε καταστάσεις όπως η αρθρίτιδα.

4. Μπορεί να προκαλέσει Οστεοαρθρίτιδα

Κάθε φορά πυρόλυση λαιμό ασκείται αυξάνει την πίεση στις αρθρώσεις του αυχένα. Όταν αυτό γίνεται για μια πιο παρατεταμένη περίοδο ή σε τακτική βάση, μπορεί να οδηγήσει σε αστάθεια στους μυς του αυχένα και τις αρθρώσεις. Αυτό οδηγεί σε αποδυνάμωση των οστών και των μυών σας και οδηγεί σε οστεοαρθρίτιδα.

Αυτές είναι μερικές ασθένειες που μπορεί να προκληθεί λόγω της πρακτικής της πυρόλυσης του λαιμού.

Πότε να ζητήσετε για Χειροπρακτική Φροντίδα;

Οι άνθρωποι που ασκούν το λαιμό ρωγμές σε τακτική βάση και δεν αισθάνεται πόνο ή δυσφορία μπορεί να μην απαιτείται να επισκεφθούν χειροπράκτη τους για οποιαδήποτε λαιμό ρωγμές θεραπεία. Ωστόσο, εάν αισθανθείτε πόνο ή ανησυχία να κάνουν το ίδιο, τότε θα πρέπει να εξετάσει το λαιμό ρωγμές από ένα χειροπράκτη. Ένας επαγγελματίας και εκπαιδευμένο χειροπράκτη θα βοηθήσουν στην ευθυγράμμιση αρθρώσεις σας και μπορεί να σας βοηθήσει να παρέχουν ανακούφιση από τον πόνο σας. Εδώ είναι μερικές καταστάσεις που μπορεί να σας υποδείξει να επιδιώξει χειροπρακτική περίθαλψη:

  • Αν ο χρόνιος πόνος στο λαιμό είναι έμπειρος, που δεν φαίνεται να υποχωρούν ή να πάει μακριά με το χρόνο
  • Εάν οποιοδήποτε είδος διόγκωσης είναι παρόν στο λαιμό που μπορεί να οδηγήσει λόγω τραυματισμού, μόλυνσης ή συσσώρευση υγρού
  • Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα στην κίνηση των αρθρώσεων του λαιμού σας, η οποία μπορεί να οφείλεται σε παλαιά συνθήκες ηλικίας ή υγείας, όπως η οστεοαρθρίτιδα

5 Ασφαλής τρόποι για να σπάσουμε το λαιμό σας

Η ηλικία είναι ένας από τους πιο κρίσιμους παράγοντες για τον προσδιορισμό των κινδύνων που συνδέονται με το λαιμό ρωγμές. Αυτό σημαίνει ότι, αν είστε νέοι ή τους μυς και τις αρθρώσεις σας είναι σε πολύ καλή φόρμα, είναι λιγότερο πιθανό για να στηρίξει οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία, κάνοντας το λαιμό ρωγμές άσκηση. Ωστόσο, να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να το κάνετε σωστά και χωρίς να βλάπτουν τον εαυτό σας, θα συζητήσουμε μερικές αποτελεσματικές και πιο ασφαλείς τρόπους για να σπάσει το λαιμό σας:

1. Ο αρχηγός Μέθοδος Κλίση

Σταθείτε ίσια ή να καθίσετε σε όρθια θέση και να κρατήσει ευθεία το λαιμό σας. Τώρα, χωρίς να καμπουριάζετε, γείρετε το κεφάλι σας προς τη μία πλευρά και να μείνουν εκεί για λίγα δευτερόλεπτα. Επιστρέψτε στο κέντρο και να πάει στην άλλη πλευρά. Εάν δεν ακούσετε ρωγμή στο λαιμό σας στην πρώτη κίνηση, μπορείτε να επαναλάβετε γέρνοντας το κεφάλι σας στο πλάι αντίθετα για λίγες ώρες. Αν το λαιμό σας εξακολουθεί να μην ραγίσει, μπορείτε να δοκιμάσετε σπρώχνοντας προς τα κάτω στην απέναντι πλευρά όπου το κεφάλι σας ακουμπά στο.

2. Η Τεχνική Foam Roller

Αυτή η τεχνική απαιτεί ένα κύλινδρο αφρού. Ξαπλώστε στο έδαφος με την πλάτη σας σταθερά σε επαφή με το πάτωμα και τα χέρια σας στηρίζεται στις πλευρές. Τοποθετήστε τον κύλινδρο αφρού κάτω από το λαιμό σας. Τώρα αυξήσει ελαφρά την πλάτη και τους γλουτούς σας από το έδαφος και να αρχίσει το τροχαίο το λαιμό σας στον αφρό. Μετακίνηση προς τα πίσω και προς τα εμπρός με τον κύλινδρο κάτω από το λαιμό σας. Για να δοθεί πρόσθετη στήριξη στο λαιμό σας, μπορείτε να τοποθετήσετε τα χέρια σας κάτω από το κεφάλι σας, ενώ κινείται στον κύλινδρο. Μπορείτε να μεταφέρετε αυτό το ρολό προς τα κάτω σε χαμηλότερα πλάτη σας πάρα πολύ. Μείνετε χαλαροί και να κρατήσει το τροχαίο το λαιμό σας για τον αφρό μέχρι να ακούσετε ένα ξερό ήχο στο λαιμό σας.

3. Ο αρχηγός Lift

Σταθείτε σε όρθια θέση και πιέτα πίσω σας, όμως, να μην το ρίξετε πάρα πολύ σκληρά. Με το τροχαίο το κεφάλι σας, περιστρέψτε αργά το κεφάλι σας προς τα δεξιά εάν αισθάνεστε τον πόνο στην αριστερή πλευρά σας ή να στραφεί προς την αριστερή πλευρά, αν έχετε πόνο στην δεξιά πλευρά σας. Κρατήστε το περιστρεφόμενο κεφάλι σας με κυκλικές κινήσεις, αλλά μην ξεχάσετε να στοχεύσουν στις εστίες που βλάπτουν το πιο. Θα ακούσετε ένα τρίξιμο ήχο, όπως το κάνετε αυτό. Κάθε φορά, ενώ κάνει αυτή την άσκηση αν αισθανθείτε οποιοδήποτε πόνο ή δυσφορία, πρέπει να σταματήσετε αμέσως.

4. Η πυγμή και τρόπος Κύπελλο

Καθίστε ή να σταθεί σε όρθια θέση. Κρατήστε ίσια το λαιμό σας. Κάντε μια γροθιά με το αριστερό σας χέρι και τοποθετήστε το στην αριστερή πλευρά του πηγουνιού σας. Τώρα, ασκούν ήπια πίεση από τη γροθιά σας προς την δεξιά πλευρά. Κάντε το ίδιο με το αριστερό σας χέρι. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χέρι σας στο κύπελλο το πρόσωπό σας από τη μία πλευρά και, στη συνέχεια, ασκώντας την πίεση στην αντίθετη πλευρά. Απέχουν από τη θέση πάρα πολύ πίεση. Μπορείτε να ακούσετε ένα ράγισμα ήχο και κάνει αυτά τα βήματα.

5. Το Κύπελλο και να φτάσει Way

Αυτή είναι μία από τις ευρέως χρησιμοποιούμενες μεθόδους πυρόλυσης λαιμού. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι όταν σπάσει το λαιμό σας χρησιμοποιώντας την τεχνική αυτή, οι μύες του λαιμού σας τεντωμένο και χαλάρωσε. Κάντε ένα κύπελλο από την παλάμη του χεριού σας και τοποθετήστε το σε μια πλευρά του προσώπου, έτσι ώστε το πηγούνι τοποθετείται στο κοίλο και τα δάχτυλά σας είναι στα μάγουλά σας. Τώρα πάρτε την άλλη πλευρά από το πίσω μέρος του λαιμού σας και να αρπάξει το κεφάλι σας σταθερά με αυτό. Τώρα μετακινήστε τα δύο χέρια σας, ασκώντας πίεση από τα δύο άκρα. Βεβαιωθείτε ότι επιτρέπουν σταθερή, αλλά ήπια πίεση τόσο από τα χέρια σας. Να κάνουμε αυτό μέχρι να ακούσετε ένα ράγισμα ήχο. Το ίδιο μπορεί να γίνει για να απελευθερώσει την πίεση από την άλλη πλευρά.

Οποιαδήποτε από τις μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την ανακούφιση του πόνου και η πίεση από το λαιμό σας. Ωστόσο, καλό είναι να ασκήσει πλήρη διακριτική ευχέρεια ως προς τον τρόπο αυτό και φροντίστε να μην το παρακάνετε, ενώ κάνει αυτές τις ασκήσεις.

Λαιμός ρωγμές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απελευθερώνει την πίεση από τις αρθρώσεις, αλλά και σε κάνουν να νιώθεις καλά. Ωστόσο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ακολουθήσει το σωστό τρόπο για να γίνει αυτό και επίσης να διασφαλίσουμε ότι δεν θα ακολουθήσει την πρακτική αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα. Μάθετε τον σωστό τρόπο για να γίνει αυτή η τεχνική από το γιατρό ή το χειροπράκτη σας για να αποφύγετε τυχόν περιττούς κινδύνους.