Κανόνες τρόφιμα που πρέπει να ακολουθηθούν για τη βέλτιστη υγεία

Επιτρέψτε μου να σας θέσω μερικά ερωτήματα:

1. Είστε αίσθημα συγκλονισμένοι και απογοητευμένοι με την προσπάθεια να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από το οποίο τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα είναι υγιεινά και ωφέλιμα;

2. Είσαι συγχέεται με την οποία οι δίαιτες που παρέχουν τη βέλτιστη υγεία; Ακούτε vegan είναι ο τρόπος να πάει, αλλά το γιαούρτι έχει οφέλη για την υγεία. Μπορείτε να διαβάσετε πώς ο σολομός είναι ένα superfood, αλλά στη συνέχεια ο καλύτερος φίλος σας σας λέει την πλήρη του υδραργύρου. Είστε σοβαρά για να σπάσει, όπως μπορείτε να επιβαρύνεται με όλες τις πλύσης πληροφορίες και την υγεία. Είστε αριστερά σύγχυση και είναι δύσκολο να κολλήσει σε τίποτα γιατί το μυαλό σας αλλάζει συνεχώς. Ακούγεται οικείο?

3. Όπως μπορείτε να αγοράσετε σε όλες τις superfoods, συμπληρώματα και τρέλες για την υγεία, μπορεί να μην βοηθήσει, αλλά τον εαυτό σας ρωτήσω, μπορώ πραγματικά ανάγκη αυτό;

Ήμουν κάποτε ότι κορίτσι που έτρωγαν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, χαμηλή σε υδατάνθρακες, και δίαιτα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά. Στη συνέχεια ασχοληθεί με τα τρόφιμα που συνδυάζει, veganism, ωμά και λίγο πολύ όλα τα άλλα φαινόμενα τα τρόφιμα που έπληξε την είδηση. Πέρασα επίσης μια περιουσία κάθε μήνα για τα συμπληρώματα και τα λεγόμενα superfoods όπως τα μούρα goji, χυμό Νόνι, τα ιχθυέλαια, η σπιρουλίνα, χλωροφύλλη και το δοκίμασα. Και τότε, μια μέρα, όπως έπαιρνα δέκα διαφορετικά συμπληρώματα μου, πίνετε νερό καρύδας μου και σχεδιάζει την καθημερινή μου γεύμα, δεν θα μπορούσα να βοηθήσει, αλλά αναρωτιέμαι, Είμαι πραγματικά πρέπει να κάνει όλα αυτά; Μαζί με το να είναι γελοία ακριβό και χρονοβόρο, που με έκανε να είναι λίγο ψυχική. Θα περάσουν ώρες εμμονή για το τι θα και δεν θα φάει, χάνουμε σημαντικές ώρες της ημέρας σε αυτο-μίσος, γιατί υπέκυψε σε ένα κεσέ γιαούρτι στην πρωτόγνωρη vegan διατροφή μου.

Η απάντηση που μου ήρθε ήταν το εξής: οι άνθρωποι επέζησαν μια χαρά πριν από χιλιάδες χρόνια χωρίς όλα τα multi-billion προϊόντα για την υγεία του δολαρίου. Όπως και πολλοί άλλοι άνθρωποι, που είχε γίνει παρασυρθεί από καταλαβαίνω εταιρείες πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για να αγοράσει μέσα στις τελευταίες τάσεις τροφίμων. Και ας είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι μόνο η τρέχουσα τάση.

Θα σίγουρα πιστεύω σε συμπληρώματα και superfoods, καθώς υπάρχουν ένα χρόνο και τόπο για όλα αυτά, αλλά κρατήστε το ρεαλιστικό και οικονομικά προσιτή. Ρωτήστε τον εαυτό σας: Είμαι ήδη πάρει αυτό το θρεπτικό συστατικό από το ταπεινό μπρόκολο ή καρότο που τρώω κάθε μέρα; Και, αν μετά την αναθεώρηση διατροφή σας, μπορείτε να βρείτε σας λείπει σε βιταμίνες, στη συνέχεια, με όλα τα μέσα, να αγοράσει κάποια συμπληρώματα! Πάρτε μια εξέταση αίματος για να διασφαλίσει ότι όλα τα επίπεδα της βιταμίνης σας είναι φυσιολογικά.

Βρίσκοντας τη δική σας θεραπεία δίαιτα είναι ένα ταξίδι ζωής. Όπως θα διερευνήσει όλες τις διαφορετικές επιλογές εκεί έξω, δεν τονίζουν γι ‘αυτό. Απλά πηγαίνετε για τη βόλτα και να μάθουν, να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν. Κανείς δεν διατροφής ή τρόφιμα αρχή είναι το μυστικό για την αιώνια υγεία? είναι πραγματικά διαφορετικό για τον καθένα. Δεν υπάρχει ούτε ένας διατροφή που έχει αγωνιστεί καρκίνο? Υπάρχουν πολλές δίαιτες που έχουν αγωνιστεί καρκίνο. Και το κοινό σύνδεσμο ότι αυτές καταπολεμούν τον καρκίνο δίαιτες έχουν είναι ότι είναι βαρυφορτωμένο γεμάτο από ολόκληρα τα τρόφιμα. Ολόκληρα τα τρόφιμα είναι ένας συνδυασμός από φρέσκα φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, ξηροί καρποί, το κρέας και τα γαλακτοκομικά.

Η καλύτερη διατροφή μπορείτε να πάτε για είναι αυτή που είναι γεμάτη από ολόκληρα τα τρόφιμα και να κολλήσει με την πολύ απλή αρχή του κανόνα 80/20 . Φάτε 80 τοις εκατό τέλεια, και στη συνέχεια αφήστε το άλλο 20 τοις εκατό είναι ένοχες απολαύσεις σας. Αυτό σας δίνει την τέλεια ισορροπία της αρμονίας μεταξύ του μυαλού και του σώματός σας.

Όταν πρόκειται για την επιλογή ό, τι ολόκληρα τα τρόφιμα που θέλετε να φάτε, μην κολλήσουμε σε όλα τα νέα φαινόμενο τροφίμων. Επιμείνουμε σε αυτό που θεωρεί σωστό για εσάς. Να θυμάστε ότι ο καθένας είναι χτισμένο διαφορετικές, οπότε δεν υπάρχει σωστό ή λάθος διατροφή, απλά ακούστε το σώμα σας, καθώς θα σας πει τι πρέπει να τρώνε. Τα πάντα θα πρέπει να καταναλώνονται σε ισορροπία και χωρίς τρελό εμμονές. Απλά χαλαρώστε, ακούστε το σώμα σας και αφήστε το να σας πάρει από μόνη θεραπεία ταξίδι του. Αν βασανίζω πάρα πολλά για το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να φάει, θα γίνει διανοητικά στραγγισμένο και αδιαθεσία. Η αλήθεια είναι ότι η διατροφή σας πρέπει να είναι σε διαρκή εξέλιξη? θα πρέπει να είναι η εκμάθηση και προσπαθεί νέα πράγματα όλη την ώρα.

10 πράγματα που πρέπει να έχετε στο δρόμο για τη βέλτιστη υγεία σε μη έμμονη τρόπο:

Την επόμενη φορά που αισθάνεστε ένοχοι γιατί δεν έχουν φαγητό αυτό ή αν έχει φάει ότι, θυμηθείτε αυτό: οι εταιρείες είναι πάντα επωφελείστε από την ανάγκη και την επιθυμία να γίνει πιο υγιέστερη κοινωνίας, πουλώντας νέες τρέλες για την υγεία, τη διατροφή και τα συμπληρώματα. Το κρύο σκληρή αλήθεια είναι ότι το σώμα σας ξέρει τι θέλει, να μάθουν να ακούσετε και να τροφοδοτήσει το τι χρειάζεται.

Και όταν πρόκειται για τα προϊόντα πλυσίματος για την υγεία, να κρατήσει ένα ανοικτό μυαλό, αλλά ποτέ δεν χάνουν την προοπτική σας. Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας, να τρώνε ό, τι πιστεύετε, ακούστε το σώμα σας και να βρείτε τη δική σας θεραπεία διατροφή. Και το πιο σημαντικό, το σώμα σας είναι ένα θαύμα από μόνη της, να μάθουν να εμπιστεύονται, την τιμή και το σεβασμό του.