Κάτι που πολλοί ειδικοί Υγείας δεν καταλαβαίνω

Το σώμα σας εξαρτάται από το κάθε κύτταρο λειτουργεί ιδανικά. Ζητήστε μια επαγγελματική υγιεινή για ενισχυτή μέχρι διατροφική κατανάλωση σας για να κρατήσει τα κύτταρα υγιή και ισορροπημένη. Το σώμα σας είναι πολύ ανάλογα με το κάθε κύτταρο λειτουργεί άριστα. Κάθε κύτταρο έχει μια σειρά από οργανίδια που πρέπει να λειτουργήσει με επιτυχία για να λειτουργήσει το κύτταρο.

Μερικά στοιχεία που επηρεάζουν τις λειτουργίες των κυττάρων στο σώμα μας

Τα μιτοχόνδρια – σταθμοί τροφοδοσίας του κυττάρου

Πολυάριθμες είναι εξοικειωμένοι με την μιτοχόνδρια που μαζί με μια επιλογή από διάφορα άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, δίνει το καύσιμο για κάθε κύτταρο. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα όλων των άλλων οργανιδίων και τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται σε κάθε κύτταρο, ώστε για κάθε κελί να είναι αξιόπιστες.

Κύκλος μεθυλίωση

Ο κύκλος μεθυλίωση που αποτελείται από το κύκλο μεθειονίνης, η φολικού κύκλος, ο κύκλος βιοπτερίνης, και ο κύκλος της ουρίας ομοίως θα πρέπει να εργάζονται αποτελεσματικά προκειμένου για κάθε κύτταρο να δημιουργήσει γλουταθειόνη αποτελεσματικά, δεν ενοχλούν άπειροι άλλες ενώσεις.

Επαρκής διατροφή – Αυτό είναι που θα πρέπει να επιδιώξει την Υγεία Επαγγελματική !!

Τι χρειάζεστε είναι ένα ειδικό υγιεινή διατροφή που κάνει καταλάβει ποια είναι αυτά τα διαφορετικά οργανίδια και τις λειτουργίες χρειάζονται από την άποψη των θρεπτικών ουσιών (που βρίσκεται στο φυσικό βότανα, μπαχαρικά και τα τρόφιμα). Ας πάρουμε, για παράδειγμα, προτιμώμενη ένωση μου, γλουταθειόνη. Υπάρχουν άπειροι προϊόντα που ισχυρίζονται ότι μπορούν να ενισχύσουν βαθμούς γλουταθειόνης σας.

Μερικά υπηρεσία το DNA που παράγει τόσο mRNA και επίσης tRNA – τις συσκευές που κάνουν το γλουταθειόνης. Υπάρχουν μερικά τρόφιμα και τα προϊόντα που βοηθούν τα μιτοχόνδρια διαθέτουν, καθώς και τη δημιουργία του καυσίμου που επιτρέπει στις συσκευές να λειτουργούν, όπως CoQ10 και σίδηρο. Έπειτα, υπάρχουν τρόφιμα και επίσης τα συμπληρώματα που στηρίζουν όλα τα 4 συστατικά των κύκλων μεθειονίνης που ρυθμίζουν και την κατασκευή της γλουταθειόνης, όπως βιταμίνες Β και επίσης αμινοξέα.

Τα επίπεδα της γλουταθειόνης στο σώμα σας

Αυτή τη στιγμή έχετε επιπλέον πρέπει να σκεφτούμε ότι υπάρχουν 8 διάφορες ουσίες γλουταθειόνης στο σώμα. Ω Θεέ μου! Επιπλέον, ακριβώς ό, τι είναι πραγματικά αξιοσημείωτο είναι όλα τα διαφορετικά καθήκοντα γλουταθειόνης έχει στο σώμα; Τα περισσότερα άτομα που καταλαβαίνουν ακόμα και για γλουταθειόνη σκεφτείτε ότι μόνο το κύριο αντι-οξειδωτικό, ωστόσο, λειτουργεί επίσης ως κύριο χηλικού, απεξάρτηση ένωση, ανοσο-ρυθμιστική / προστασία ένωση, αλλά και μια σημαντική ποικιλία από διάφορες άλλες λειτουργίες επίσης. Ως Μάλιστα, μερικοί ερευνητές δηλώνουν ότι δεν υπάρχει μια κατάσταση, διαταραχή, ασθένεια που δεν συσχετίζεται με χαμηλή γλουταθειόνης. Από την κλινική κατάθλιψη σε καρδιο, στο ανοσοποιητικό θέματα, να έντερο θέματα, με σακχαρώδη διαβήτη, σε φλεγμονή των αρθρώσεων, κ.λπ.

Έτσι μπορείτε πραγματικά επιθυμούν να βεβαιωθείτε ότι είναι και υγιεινό και ισορροπημένο σε κάθε κύτταρο, όργανο, κύτταρα, καθώς επίσης και το σύστημα του σώματος. Δεν είσαι ευτυχής που δεν χρειάζεται να κατανοήσουμε όλα αυτά τα πράγματα; Ωστόσο, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα επαγγελματία υγείας που κάνει. Ένας που ξέρει πώς μπορείτε να δείτε σε αυτό όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που εμφανίζονται σε κάθε κύτταρο του σώματός σας. Ή απλά ό, τι θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να τα κάνει όλα συμβαίνουν. Δείτε σε αυτό που κάνεις!