Θέλετε να κόψετε το κάπνισμα; Δοκιμάστε αυτές τις υγιείς εναλλακτικές λύσεις

Το κάπνισμα, έχουμε πει ξανά και ξανά, είναι επιβλαβές για την υγεία. Σίγουρα, σας δίνει λίγα λεπτά της ευδαιμονίας, διότι είναι ένα εξαιρετικό αγχολυτικό, αλλά οι αρνητικές επιπτώσεις που έρχεται μαζί με αυτό είναι πολύ χειρότερη από ό, τι τα οφέλη της. Κάθε τσιγάρο που καπνίζετε σας θέτει σε κίνδυνο τον καρκίνο, καρδιακές παθήσεις, και την κακή ποιότητα ζωής.

Υγιεινή και Φυσικών Υποκατάστατα για το κάπνισμα

Αν διαβάζετε αυτό το άρθρο, οι πιθανότητες είναι ότι σκέφτεστε ή προγραμματίζετε στην υπονόμευση αυτή την κακή συνήθεια. Διαβάστε επάνω για μερικές υγιή και φυσικά υποκατάστατα για να νικήσει αυτό τον εθισμό.

1. Κρατήστε τον εαυτό σας Απασχολημένος

Είστε εθισμένος στη νικοτίνη; Στη συνέχεια, οι πιθανότητες είναι ότι μπορεί να εμφανίσουν συμπτώματα στέρησης. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο, καθώς τα περισσότερα από τα συμπτώματα που βιώνουν περιλαμβάνουν ανησυχία, άγχος, ερεθισμό, κόπωση, διαταραχές του ύπνου, καθώς και αλλαγές στη διάθεση. Για να είναι σε θέση να ασχοληθεί με αυτό, θα πρέπει να κρατήσει τον εαυτό σας απασχολημένο. Πάρτε ένα νέο μάθημα ή να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα. Με αυτό τον τρόπο, θα κρατήσει το μυαλό σας απασχολημένο.

2. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε Απομονώστε τον εαυτό σας

Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του καπνίσματος είναι μια κοινωνική δραστηριότητα. Οι άνθρωποι κάνουν διαλείμματα καπνού στο μεταξύ πολλές ώρες εργασίας ή κατά τη διάρκεια μιας συνάθροιση. Αν έχετε αποφασίσει να σταματήσουν το κάπνισμα, οι πιθανότητες είναι ότι θα κόψει τον εαυτό σας από το συνηθισμένο τους φίλους σας καπνιστής. καπνιστές αλυσίδας θα μπορούσαν να έχουν οι αλλαγές της διάθεσης κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης η οποία θα επιταχύνει περαιτέρω την ανάγκη να απομονώσει τον εαυτό σας.

Αλλά θα πρέπει να αποφύγετε να γίνει αυτό. Η διακοπή του καπνίσματος δεν είναι μια μορφή τιμωρίας. Δεν χρειάζεται να ασχοληθεί με αυτό και μόνο. Μιλήστε με τους κοντινούς και αγαπητούς αυτούς σας, να τους πείτε για την απόφασή σας. Πείτε τους φίλους σας καπνιστής για αυτό το βήμα προς την άλλη κατεύθυνση, έτσι ώστε να κατανοήσουν τα όρια σας.

3. Σκεφτείτε για τα οφέλη του να μην καπνίζουν

Ο πόθος μπορεί να είναι δύσκολο όταν εστιάζετε στο πόσο χρειάζεστε πραγματικά ένα τσιγάρο. Αντ ‘αυτού, κοιτάξτε προς την άλλη κατεύθυνση. Σκεφτείτε πώς δεν σκοτώνουν τους πνεύμονές σας, και τελικά τον εαυτό σας. Η καρδιά σας είναι τώρα πολύ πιο υγιεινό από ό, τι όταν είστε συνεχώς το κάπνισμα. Ακόμη και η υφή του δέρματος και των μαλλιών σας γίνεται καλύτερα όταν σταματήσουν το κάπνισμα. Τα οφέλη του καπνίσματος σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα θα ζυγίζουν βαρύτερα από τα μειονεκτήματα του καπνίσματος, για τα οποία δεν υπάρχουν.

4. Πάρτε ένα νέο χόμπι

Ανάληψη νέων χόμπι μπορεί να έχει θετική επίδραση στη ζωή σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτυχθούν και να γίνουν πιο παραγωγικοί. Μπορεί επίσης να σας δώσει μια αίσθηση της εμπιστοσύνης και τη βελτίωση σύνολο ικανοτήτων σας. Πάρτε ένα νέο χόμπι όπως το διαβάζετε ένα καλό βιβλίο ή τη ζωγραφική. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές για να διαλέξετε.

5. Πατήστε το γυμναστήριο

Εργασία έξω είναι μεγάλη για το σώμα σας, καθώς επίσης και το μυαλό σας, είναι επίσης μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το κάπνισμα για ανακούφιση από το στρες. Εγγραφείτε στο πλησιέστερο γυμναστήριο και το έργο το δρόμο σας προς την καλή υγεία. Όταν καπνίζετε, ο εγκέφαλος απελευθερώνει αισθάνονται καλά ορμόνες. Όταν σταματήσετε το κάπνισμα, θα πάτε σε μια αίσθηση της στέρησης, κυρίως επειδή αυτά αισθάνονται καλά οι ορμόνες δεν παράγονται. Η άσκηση βοηθά πραγματικά την απελευθέρωση αυτών αισθάνονται καλά οι ορμόνες, η οποία είναι ο λόγος που αισθανόμαστε μεγάλη μετά από μια καλή συνεδρία προπόνηση.

6. Αποσπαστείτε Όταν πόθους Hit

Είστε υποχρεωμένος να έχουν πόθους. Αυτή είναι αναπόσπαστο μέρος του να σταματήσει σε εθισμό. Αλλά όταν αισθάνεστε σαν αυτές πόθους σέρνεται σε σας, να προσπαθήσουμε και να αποσπάσει τον εαυτό σας με κάτι άλλο. Σηκωθείτε και κάντε μια βόλτα, να καλέσετε έναν φίλο, ή απλά να επιλέξετε ένα βιβλίο που μπορείτε να διαβάσετε. Προσπαθήστε να μην αναγνωρίζουν τους πόθους.

7. Ο βελονισμός

Ο βελονισμός είναι μια αρχαία θεραπεία που περιλαμβάνει λεπτές βελόνες που εισάγονται μέσα στο σώμα. Ο βελονισμός θεραπεία είναι χρήσιμη για πολλά θέματα, και το κάπνισμα είναι ένας από αυτούς. Ωστόσο, αν και αυτό δεν λειτουργεί για όλους, το κάνει για λίγες – η κριτική επιτροπή είναι ακόμα έξω από το αν αυτή είναι μια αποτελεσματική θεραπεία ή όχι.

8. Διαλέξτε Ηλεκτρονικά Τσιγάρα ή βότανα Τσιγάρα

Ηλεκτρονική ή e-τσιγάρα είναι συσκευές που λειτουργούν με μπαταρία που είναι λιγότερο επιβλαβή εναλλακτική λύση στα συμβατικά τσιγάρα. Φυτικά τσιγάρα είναι μια πιο οργανική βάση, η οποία είναι και πάλι μια λιγότερο επιβλαβή εναλλακτική λύση στα συμβατικά τσιγάρα. Αυτά τα τσιγάρα περιέχουν εναλλακτικές βότανα του καπνίσματος που έχουν μικρή ή καθόλου περιεκτικότητα σε νικοτίνη. Μπορείτε να επιλέξετε για αυτό αντί για το συνηθισμένο σας, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, ενώ αυτά είναι λιγότερο επιβλαβείς σε σύγκριση, εξακολουθούν να είναι κακό για την υγεία σας. Ο στόχος εδώ είναι να θέσει πλήρως τέλος σε αυτή την κακή συνήθεια και όχι να επιλέξουν το μικρότερο από τα δύο κακά.

9. Φροντίστε τον εαυτό σας

Πάρτε τον εαυτό σας ένα μασάζ ή να αγοράσει ένα κουτί σοκολατάκια. Αν έχετε κάνει με επιτυχία μακριά με το κάπνισμα, τότε έχετε κερδίσει τον εαυτό σας το προνόμιο να δίνετε στον εαυτό σας κίνητρα. Αυτό σας παρακινεί περαιτέρω να κολλήσει με την απόφασή σας να αφήσουν πίσω από το πακέτο των τσιγάρων.

10. Αντικατάσταση Τσιγάρα με νερό ή Καρότο Sticks

Για ορισμένους καπνιστές, ένα ζήτημα που αντιμετωπίζουν όταν σταματήσουν το κάπνισμα είναι η επιθυμία να κάνει κάτι με το στόμα τους. Πίνοντας νερό είναι μια μεγάλη αντικατάσταση για το κάπνισμα. Το νερό έχει μόνο θετικές παροχές, σε αντίθεση με το κάπνισμα. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, κόψτε επάνω μερικά καρότα και καταναλώνουν αυτό όποτε αισθάνεστε την ανάγκη να ανάψει ένα τσιγάρο.