Θέλετε να έχετε πιο ευέλικτη και πιο ήπια μοσχάρια; Κάντε αυτές τις ασκήσεις

Το καλοκαίρι απαιτεί σύντομες φορέματα και εξόδους κολύμπι. Όμως, οι πιθανότητες είναι ότι κοκαλιάρικο ή ογκώδη πόδια σας κρατώντας σας κρυμμένα κάτω από τα στρώματα των ειδών ένδυσης και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Με αυτές τις ασκήσεις μοσχάρι για τις γυναίκες, μπορείτε να δώσετε στα πόδια σας μια καλά άξιζε λίφτινγκ.

Με την έναρξη του καλοκαιριού, η σκηνή της μόδας έχει αλλάξει από το μονότονο χρώματα του χειμώνα με τα φρέσκα καλοκαιρινά αυτά. Η σκηνή κόμμα πάρα πολύ έχει μετατοπιστεί από το κλειστό δεξιώσεις σε πισίνα. Αυτό σημαίνει ότι τα φορέματα, σορτς και φούστες είναι η κλήση της σεζόν και όλοι ετοιμάζεται να αναδείξουν τα γλυπτά πόδια. δεν τα έχουν; ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσει. Μάθετε μερικές εύκολες ασκήσεις ποδιών αδυνατίσματος που θα σας βοηθήσουν να τονώσετε και να διαμορφώσει μοσχάρια σας. Αν έχετε επίγνωση των ογκωδών τα πόδια σας, αυτές οι ασκήσεις είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Η αποτελεσματική και εύκολη Μοσχάρι Ασκήσεις για γυναίκες

1. Πάνω και Κάτω

Η πρώτη σειρά ασκήσεων για να τονίσει μοσχάρια απαιτούν να ξεκινήσετε με τα πόδια σας εξάπλωση στο άνοιγμα των ώμων, με τα ισχία να βγαίνει έτσι ώστε τα γόνατα και τους αστραγάλους είναι σε μια γραμμή. Χαμηλώστε τους γοφούς σας μέχρι μπλοκάρει σας και το πάτωμα είναι παράλληλες. Κάνετε περίπου 20 ανελκυστήρες φτέρνα, μέχρι μοσχάρια σας κουράζονται.

2. Jumping Jacks

Jumping είναι ένας φανταστικός τρόπος για να συνδυάσετε ασκήσεις μοσχάρι τόνωση με εκείνες για τους γοφούς. Με τα πόδια σας στο άνοιγμα των ώμων, ισιώστε την πλάτη σας και να μειώσει τους γοφούς μέχρι τα τακούνια ξεκινήσει την άρση από το έδαφος. Από αυτή τη θέση, κάθε άλμα θα σας ζητήσει να ταλαντεύεται χέρια σας πάνω από το κεφάλι ταυτόχρονα όπως σας άλμα. Το σώμα θα κάνει μια ευθεία γραμμή όταν κάνετε αυτό.

3. Βαριά θέματα

Η προπόνηση αντοχής περιλαμβάνει επίσης ασκήσεις για να κάνει κοκαλιάρικο πόδια φαίνονται καλύτερα. Ελάτε σε θέση να κάνει κάποια απλή μοσχάρι εγείρει με τη μετατόπιση του βάρους του σώματός σας από τη φτέρνα έως τις μύτες των ποδιών σας, κρατώντας βαράκια στα χέρια σας. Η αύξηση της εξωτερικής αντίστασης θα δημιουργήσει περισσότερο άγχος στο κάτω μέρος των ποδιών.

4. ορειβάτη

Πάρτε στη θέση push-up και να διασφαλίσει ότι οι κοιλιακούς σας σύμβαση. Ένα λεπτό γρήγορο τρέξιμο σε αυτή τη θέση με τα πόδια πηγαίνει μέσα και έξω είναι μεγάλη για την ενίσχυση των μόσχων.

5. Μεταπτυχιακό τις σκάλες

Ένας από τους ευκολότερους ντεμοντέ άσκηση για τα μοσχάρια που ανεβαίνει και κατεβαίνει τις σκάλες. Μισή ώρα μιας τέτοιας συνόδου είναι βέβαιο ότι θα μετριάσει αυτά τα μοσχάρια, κάνοντάς τες να φαίνονται ισχυρές και καλά.

6. ανελκυστήρες Μοσχάρι

Μία από τις καλύτερες ασκήσεις για αδυνάτισμα πόδι είναι ανελκυστήρες μοσχάρι. Ξεκινήστε με τα χέρια σας επάνω σε έναν τοίχο μπροστά σας ή στους γοφούς σας. Κρατήστε το οστό της ουράς σας μπαίνει μέσα. Σηκώστε τον εαυτό σας στις μύτες των ποδιών σας και κρατήστε τη θέση για λίγα δευτερόλεπτα πριν από την άσκηση των ποδιών στο έδαφος. Αυτό θα συμβάλει στην ενίσχυση των μόσχων και μπορεί να κάνει θαύματα για σας.

Μετά από αυτή την προπόνηση για τους μόσχους θα τους κάνει να φαίνονται σέξι και ταιριάζει. Τώρα, με λεπτή και τονισμένα πόδια δεν είναι κάτι που μπορούν μόνο να ονειρεύονται. Με την τακτική επαναλήψεις αυτών των ασκήσεων, μπορείτε να πω γεια σε λεπτή ήπια μοσχάρια και τα πόδια σε χρόνο μηδέν. Ωστόσο, είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στις απαιτήσεις του σώματός σας και να μην το φορολογεί πέρα ​​από την κούραση.