Η σημασία των υπαίθριων δραστηριοτήτων για τα άτομα με ΔΕΠΥ και την παχυσαρκία

Νωρίς στο κρεβάτι και νωρίς για να αυξηθεί κάνει ένας άνθρωπος υγιής, πλούσιος και σοφός και την υγεία είναι πλούτος, είναι μερικές παροιμίες διδάσκονται τα παιδιά στο σχολείο. Αυτές οι παροιμίες πηγαίνουν συχνά μέσα από το ένα αυτί και έξω από την άλλη, στα περισσότερα παιδιά. Δεν είναι μόνο τα παιδιά, αλλά πολλές φορές, ακόμη και οι γονείς δεν δίνουν σημασία να παίζουν σε εξωτερικούς χώρους.

Είμαστε μόλις δουν τα παιδιά παίζουν έξω, έτσι δεν είναι; Πηγαίνουν τις ημέρες όταν τα παιδιά θα επέστρεφαν από το σχολείο, πιάσε ένα γρήγορο σνακ στο σπίτι, και στη συνέχεια να βιαστούμε έξω για να παίξει. Τα παιδιά που γεννήθηκαν μεταξύ 1986-2000 άρεσε να παίζει έξω. Ότι τα παιδιά που γεννιούνται στην πρόσφατη δεκαετία λατρεύουν να παίζουν βιντεοπαιχνίδια στο σπίτι και να παρακολουθήσουν τηλεόραση. Γιατί νομίζετε υπαίθριο παιχνίδι είναι ένα must για το παιδί σας; Λοιπόν, είμαι εδώ να επισημάνω τα οφέλη της υπαίθριας παιχνιδιού.

Εξωτερική παιχνίδι ενισχύει το παιδί όχι μόνο σωματικά, αλλά και καθιστώντας τον εγκέφαλο πιο ενεργό, με αποτέλεσμα την καλή ακαδημαϊκή επίδοση. Αυξάνει δύναμη της μνήμης και κάνει το παιδί να αισθάνεται φρέσκο. Το παιδί να μάθει και κοινωνικές δεξιότητες (πώς να μοιράζεστε πράγματα / παιχνίδια) και μπορούν εύκολα να κάνουν νέους φίλους.

Το πιο σημαντικό, βελτιώνει την αντοχή καθώς και. Εξωτερική παιχνίδι είναι επίσης μια σημαντική πτυχή στην ενίσχυση ακαθάριστο κινητικές δεξιότητες, γνωστικές δεξιότητες, τη λογική σκέψη και ούτω καθεξής. Ως εκ τούτου, οι γονείς μπορεί να σώσει πολλά χρήματα, αφήνοντας τα παιδιά τους να παίξουν έξω, παρά την αποστολή τους για διάφορες κατηγορίες, οι οποίες είναι περιττές.

Ο ιδρώτας είναι ευεργετική διότι εξαλείφει τις τοξίνες από το σώμα. Μια συμβουλή είναι να εξασφαλίσει το παιδί σας παραμένει ενυδατωμένο. Η πειθαρχία θα πέσει αυτόματα στη θέση του, όταν το παιδί παίζει έξω, από την εισπνοή φρέσκου αέρα. Να πάρει σε αυτή την ρουτίνα κάνει, επίσης, ότι το παιδί είναι κουρασμένο μετά το παιχνίδι και να τρώει και να κοιμάται νωρίς.

Πολλοί γονείς πηγαίνουν τα παιδιά τους σε ένα παιδί ψυχίατρο, επειδή νεαρή μία τους είναι υπερκινητικά και έχει ADHD (προσοχή-ελλείμματος / υπερκινητικότητας διαταραχή) .Η απάντηση είναι το παιδί έχει πάρα πολλή ενέργεια στο σώμα. Ως εκ τούτου, αν αφήσετε το παιδί σας να παίξουν έξω, όλη η ενέργεια θα χρησιμοποιηθεί με εποικοδομητικό τρόπο. Έτσι, αφήνει να ενθαρρύνει υπαίθριο παιχνίδι για την πρόληψη της παχυσαρκίας και την προαγωγή της καλής ψυχικής και σωματικής υγείας, προκειμένου για τα παιδιά στις μέρες μας να γίνει η πιο υγιεινή εκδοχή του εαυτού τους, όταν μεγαλώσουν.