Είναι 8 ποτήρια νερό την ημέρα ένα απλό αστικό μύθο

 

Μήπως το σώμα σας χρειάζεται πραγματικά 8 ποτήρια νερό την ημέρα; Ανακαλύψτε γιατί η κορυφαία ποιότητα και όχι η ποσότητα του νερού είναι σημαντική για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις υγρά του σώματός σας. Αυτό είναι ένας μύθος πόλη που δεν έχει υλικό ή επιστημονική έρευνα πίσω από αυτό! Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκεί, αγωνίστηκα αυτή η παρανόηση, όταν έμεινα στο Naturopathic College – και είτε το πιστεύετε είτε με άλλο τρόπο, άκαρπη! Ωστόσο, αυτό είναι το μόνο που είναι μια παρανόηση.

Είμαι ένας επιστήμονας. Έτσι, αναζητούν συνεχώς τα αποδεικτικά στοιχεία. Τώρα, δυστυχώς, υπάρχουν μια σειρά από μεθόδους οι ερευνητές μπορούν να μεταβάλλουν τα αποτελέσματα των μελετών: τόσο με διάταξη καθώς και τις εφαρμοζόμενες αξιολόγηση. Επιπλέον, τα αποτελέσματα συνήθως λαμβάνονται από το πλαίσιο ή απλώς ακατάλληλες, δηλαδή, όταν οι γιατροί υπογράμμισε την αγαπούσε ένα κίνδυνο, αντί να τον πραγματικό κίνδυνο ενός συγκεκριμένου φαρμάκου -. Μεγάλες διακρίσεις, αλλά και εξαιρετικά παραπλανητικό.

Anyways, τι ό, τι αφορά το νερό;

Το σκεπτικό μου ήταν:

  1. Αν είναι γραφτό να είναι περίπου 70% νερό.
  2. Πόσο νερό παραμένει σε καλό ολόκληρης της υγιεινής διατροφής.
  3. Επίσης κρέατα, εκτός και αν η σημασία είναι από αυτά, έχουν νερό.
  4. Καμιά κοινωνία σε όλη την ιστορία έχει εμμονή με το νερό σαν να είναι ο λόγος που εμείς, ως επίσης και ακριβώς πώς αυτό το ξεκινήσετε;
  5. Δεν είναι δυνατή πάρα πολύ νερό να είναι επιβλαβή για το: αρτηρίες, τα νεφρά, την καρδιά, τον εγκέφαλο.

Έτσι άρχισα να κάνω κάποια έρευνα. Όλες οι υποθέσεις μου ήταν κατάλληλα! Γιατί ήταν αυτοί εντολή αυτή δεν αποδεικνύεται λανθασμένη αντίληψη που βασίζεται στο Πανεπιστήμιο Naturopathic; Αυτή τη στιγμή δεν με παρεξηγείτε. Νομίζω το σώμα χρειάζεται νερό. Τα κύτταρά μας έχουν την αφθονία των υγρών? αυτοί ντους σε ένα υγρό υδρο? αίμα μας καθώς και λεμφικό σύστημα περιέχει υδρο υγρό? αλλά εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε αυτό το 8×8 (8 ποτήρια 8 ουγγιές) κατευθυντήρια γραμμή; Δεν.

Το σώμα σας είναι σοφός

Θα σας ενημερώσουμε όταν είναι αφυδατωμένο. Μοιάζει πολύ με αυτό θα σας ενημερώσει όταν είστε πεινασμένοι. Οι άνθρωποι College υποστήριξε ότι αν το σώμα σας λέει ότι είναι αφυδατωμένο που δείχνει είστε ήδη στεγνώσει! Πρότεινα ότι δεν πολύ περισσότερο ήταν η παρουσία ό, τι όταν είστε πεινασμένοι βρίσκεστε σε κατάσταση λιμού. Αλλά φτου μου επίσης κακή, γιατί αυτό είναι ακριβώς αυτό που δείχνει όλα τα πραγματικά στοιχεία. Αυτή τη στιγμή για μένα, υπάρχει μια πολύ πιο ζωτικής σημασίας πρόβλημα που έχεις ρίξει, όταν μετά από τον κανόνα 8×8. Αυτή είναι η κορυφαία ποιότητα του νερού!

Όταν το νερό έχει ένα μειωμένο pH, δηλαδή., 5-7 γίνεται κολλώδης και θα πάρετε 18-22 H20 μόρια κολλήσει μεταξύ τους. Αυτό δεν είναι μεγάλη. Το νερό μετά από αυτό αποτελεί ένα θαυμάσιο σύστημα μεταφοράς για όλα τα ανεπιθύμητα στοιχεία στο νερό να μπει στο σώμα σας. Όταν το νερό έχει pH για 8 – όπως το νερό συζητάμε για ένα καταρράκτη – θα χάσει σίγουρα τους δεσμούς υδρογόνου και επίσης θα πάρετε 3-5 μόρια του νερού να κολλήσει με το άλλο, είναι πολύ πιο υγιεινό. Πόσο υγιεινό είναι το νερό που κάθεται στάσιμη σε ένα πλαστικό δοχείο;

Επιπλέον, η περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα του νερού είναι απαραίτητη. Όταν το νερό σας έχει άριστη υγιεινή μέταλλα σε αυτό, θα επωφεληθούν από μια ποικιλία φυσικών επιπέδων. Έτσι ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε;

Οι τρόποι για να βγάλουν Πατήστε σας Νερού Fantastic

  1. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ρίξτε μια κανάτα νερό και το αφήνουμε στον πάγκο, χωρίς καπάκι. Πολλά από τα χλωρίδια και επίσης φθορίδια σίγουρα θα διαλύσει όλη τη νύκτα.
  2. Νωρίς το πρωί, τοποθετήστε το νερό σας σε ένα μίξερ – συγκρίσιμο αποτέλεσμα να πηγαίνει πέρα ​​από μια πτώση. Θα χωρίζει σίγουρα τους δεσμούς υδρογόνου, αφήνοντας ένα δεσμό χαμηλότερο ρΗ και λιγότερο μόρια H2O μαζί.
  3. Τα αέρια θα διαλύσει? τα βαρύτερα ρύπους σίγουρα θα πάει προς τα κάτω.
  4. Αφήστε το τελευταίο 1/4 του νερού στο μπλέντερ και να το πλύνετε στο νεροχύτη.
  5. Με το υπόλοιπο του νερού, τοποθετείται σε μια μικρή αλάτι Ιμαλαΐων, καθώς έχετε αυτή τη στιγμή ένα μεγάλο νερό. Λάβετε υπόψη ότι μερικοί άνθρωποι έχουν προτείνει τα πλεονεκτήματα αλάτι Ιμαλαΐων – ότι ορισμένα από τα ορυκτά ανακαλύπτονται μόνο σε ποσότητες ιχνών – που είναι στην πραγματικότητα να μην όφελός σας βάρος. Χρειάζεστε μόνο τα μέταλλα σε ποσότητες ιχνών στο σώμα σας.

Έτσι, τη στιγμή που έχετε μια πραγματικά εξαιρετική νερού που είναι επίσης αντι-οξειδωτικό, καθώς και μεταλλικά πλήρης. Δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε δανείου αγοράς του νερού ή να προσθέσετε στο πλαστικό σωρό σκουπίδια. Το νερό σας είναι νόστιμο, υγιεινό και ισορροπημένο και οικονομικά! Για περισσότερη γεύση, προσθέστε λίγο χυμό λεμονιού. Επίσης υγιείς.

Όλοι μας χρειάζεται είναι δομημένη νερού

Επί του παρόντος, αν θέλετε να πάρετε ένα και πιο ενδιαφέρουσα γύρισμα – το οποίο φυσικά είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω, αφού θεωρούν ότι μελέτης δρ Πόλακ στο δομημένο νερό. Αυτό άρχισε να εμφανίζεται για 8 χρόνια νωρίτερα και, επίσης, φυσικά, μου άρεσε. Το σώμα μας δεν έχει καν χρησιμοποιήσει νερό αντί να αναπτύσσει H2O3 που ονομάζεται οργανωμένη νερό. Ο λόγος που ήθελα ήταν ότι καταλαβαίνω μια ποικιλία των ανθρώπων που πίνουν τα φορτία του νερού (σημαίνει πάρα πολύ, όπως για ανησύχησα), αλλά ήταν αφυδατωμένο. Πώς θα μπορούσε αυτό να είναι; Ίσως το σώμα δεν είχε τη μετατροπή του H2O σε H2O3. Θυμηθείτε, καλή επιστημονική έρευνα δυσκολίες ό, τι θεωρίες είναι σήμερα πραγματοποιήθηκε και ωθεί επίσης την κατανόησή μας, επίσης, περαιτέρω. Κάθε φορά που κάτι καταλήγει να γίνει αποδεκτή ως μια πραγματικότητα, αρχίζω πρόκληση αυτή.