Είναι υγεία να τρώνε φρούτα το βράδυ;

Οι περισσότεροι από εμάς τείνουν να έχουν έντονη επιθυμία για τρόφιμα προς το βράδυ. Αυτό μπορεί να είναι επιζήμια για τη διατήρηση του βάρους ειδικά εάν έχετε ένα γλυκό δόντι. Είναι σίγουρα αδύνατο να κοιμηθείτε με αυτό το ροκάνισμα αίσθηση στην κοιλιά σας. Αλλά αν φτάσει για αυτό απομείνει λαζάνια, ή chow κάτω μια τσάντα των τσιπ, που είναι για τον κόπο.

Η ασφαλέστερη επιλογή θα ήταν ένα μικρό φρούτο για να καταστείλει την πείνα. Αλλά δεν έρχεται χωρίς ένα μειονέκτημα σε αυτό επίσης. Τρώτε φρούτα πριν από το κρεβάτι δεν είναι τόσο αθώα όσο νομίζετε ότι θα ήταν. Έχουμε εξηγήσει γιατί θα μπορούσε να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία σας και τι θα πρέπει να είναι επιφυλακτικοί όταν επιλέγετε φρούτα για να φάνε το βράδυ.

Τρώει φρούτα Πριν από το κρεβάτι μια καλή ιδέα;

Τα φρούτα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος μιας υγιεινής διατροφής. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και χαμηλή σε θερμίδες. Τα φρούτα είναι πλούσια σε φυτοχημικά που βοηθούν στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών στο σώμα σας. Αλλά την επιλογή σας από τα φρούτα πριν τον ύπνο είναι πολύ σημαντικό. Μπορεί να είναι απολύτως εντάξει για να φάει μια φέτα πεπόνι, αχλάδι ή ακτινίδιο.

Είναι σημαντικό, ωστόσο, να θυμάστε ότι πρέπει να υπάρξει ένα επαρκές κενό ανάμεσα σε ένα πλήρες γεύμα και η κατανάλωση φρούτων εκεί. Φρούτα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες να αφομοιώνονται και μετακόμισε στο έντερο γρηγορότερα από πρωτεΐνες και λιπαρά τρόφιμα πλούσια. Αυτό σημαίνει ότι τα φρούτα πρέπει να τρώγονται πολύ πριν από ένα βαρύ γεύμα, ή λίγο μετά. Ένα άλλο σημείο που πρέπει να θυμάστε για να τρώνε φρούτα το βράδυ για δείπνο είναι ότι η απότομη αύξηση σακχάρου μπορεί να απελευθερώσει την ενέργεια που επηρεάζει τον ύπνο καθώς το σώμα σας θα πρέπει να είναι έτοιμη να ξεκουραστούν.

Οφέλη από σνακ σε φρούτα τη νύχτα

Υπάρχουν πολλά οφέλη από την κατανάλωση φρούτων ως σνακ το βράδυ, όπως αναφέρεται παρακάτω:

  • Η τακτική μερίδες φρέσκα φρούτα μπορεί να μειώσει τους κινδύνους για εγκεφαλικά επεισόδια, νεφρική ανεπάρκεια, καρδιακές παθήσεις, τον διαβήτη και την απώλεια οστικής μάζας.
  • Τρώτε φρούτα πλούσια σε φυτικές ίνες αντί για θερμίδες βαριά σνακ θα βοηθήσει στη διαχείριση του βάρους.
  • Τα φρούτα συσκευάζονται με ιχνοστοιχεία και τις απαραίτητες βιταμίνες που βελτιώνουν την υγεία σας και τη ζωτικότητά σας.
  • Όταν πρόκειται για την κατανάλωση φρούτων βράδυ, Αγιουρβέδα λέει ότι μπορείτε να έχετε τα φρούτα πλούσια σε φυτικές ίνες όπως το πεπόνι ή το μήλο που είναι καλό για το πεπτικό σας σύστημα και δεν θα προκαλέσει αϋπνία.

Πιθανή Μειονεκτήματα Έχοντας Φρούτα τη νύχτα

Κάποιος πρέπει να γνωρίζουν τις μικρές λεπτομέρειες, ενώ τρώει φρούτα το βράδυ:

  • Πολλά φρούτα είναι γεμάτα σάκχαρα και θα προκαλέσει το σάκχαρο στο αίμα σας για να ακίδα αμέσως.
  • Πάρα πολλά από τα φρούτα μπορεί να προκαλέσει απώλεια των θρεπτικών συστατικών, επειδή μπορεί να είναι παρακάμπτοντας τα λαχανικά και άλλες ομάδες τροφίμων για να φιλοξενήσει τα φρούτα σας.
  • Φρούτα στα επίπεδα ενέργειας αύξηση ώρα του ύπνου και μπορεί να προκαλέσει διαταραγμένο ύπνο.

Προφυλάξεις που εξετάζουν Ενώ τρώει φρούτα πριν τον ύπνο

Ορισμένα πράγματα πρέπει να θυμόμαστε όταν τρώνε φρούτα το βράδυ:

  • Διατηρήστε ένα κενό μερικές ώρες ανάμεσα σε ένα γεύμα και ένα νυχτερινό φρούτα.
  • Pick φρούτα που έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη αλλά υψηλή σε φυτικές ίνες, όπως ένα αχλάδι.
  • Αποφεύγετε να τρώτε τα φρούτα αμέσως πριν κοιμηθείτε.

Συχνές Ερωτήσεις

Ορισμένες συχνές ερωτήσεις έχουν απαντηθεί παρακάτω:

1. Μήπως τρώει φρούτα τη νύχτα Αιτία αύξηση βάρους;

Είναι μύθος ότι τρώει φρούτα το βράδυ σας κάνει να λίπος. Τα φρούτα έχουν ελάχιστες θερμίδες και δεν μπορεί να προκαλέσει αύξηση του σωματικού βάρους από μόνα τους. Αλλά αν σνακ κάθε βράδυ σε θερμίδες, πλούσια σε φρούτα, όπως μια μπανάνα, αφού έχετε καταναλώσει το σύνολο της απαίτησης θερμίδες για μια ημέρα, θα προσθέσει μερικά κιλά μέχρι το τέλος του μήνα. Αλλά αυτό ισχύει για κάθε φαγητό που τρώγεται αφού έχετε φτάσει το μέγιστο που απαιτείται θερμίδες σας για την ημέρα.

2. Μπορεί Έχοντας φρούτα πριν από το κρεβάτι να προκαλέσει πεπτικά προβλήματα;

Αν έχετε τα φρούτα αμέσως μετά το γεύμα και πριν από το κρεβάτι, μπορεί να δημιουργήσει πεπτικές ενοχλήσεις, επειδή τα γεύματα και τα φρούτα έχουν μεταβληθεί τα ποσοστά πεπτικό και φρούτα μπορεί να καταλήξουν ζύμωση στο πεπτικό σας σύστημα. Εάν τα φρούτα τρώγονται με τη σωστή απόσταση από ένα γεύμα, δεν θα πρέπει να δημιουργεί προβλήματα.

3. Ποια φρούτα είναι καλό να τρώνε το βράδυ;

Πλούσια σε φυτικές ίνες φρούτα, όπως μήλα, μπανάνες, αχλάδια ή σταφύλια μπορούν να καταναλωθούν το βράδυ.

4. Μπορεί να τρώει φρούτα τη νύχτα προκαλέσει αϋπνία;

Τρώτε πολύ γλυκά φρούτα αμέσως πριν τον ύπνο μπορεί να σας ενοχλεί. Τρώτε φρούτα το βράδυ είναι επιβλαβής, επειδή τα σάκχαρα των φρούτων θα ακίδα επίπεδα της ενέργειας σας. Δεδομένου ότι αυτό είναι μια στιγμή το σώμα σας είναι εκκαθάρισης κάτω, η αύξηση της ενέργειας μπορεί να προκαλέσει αϋπνία και νωθρότητα.